FETHİYE'DE SOBADAN ÇIKAN YANGIN BİR EVİ KÜL ETTİ

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir ailenin ikamet ettiği ev sobadan çıktığı tahmin edilen yangında kullanılmaz hale geldi. Yangında 2 çocuk ve anne dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

  • 1299
FETHİYE'DE SOBADAN ÇIKAN YANGIN BİR EVİ KÜL ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir ailenin ikamet ettiği ev sobadan çıktığı tahmin edilen yangında kullanılmaz hale geldi. Yangında 2 çocuk ve anne dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

 

Yangın, Fethiye İlçesi Çamköy Mahallesi Sarı Osmanoğlu Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı evin 2. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Abdullah Yılmaz’a ait evin mutfak bölümündeki sobadan başlayan yangın, tüm mutfağa yayıldı. Evin yatak odasında bulunan Zekiye Yılmaz alevleri fark ederek iki çocuğuyla birlikte kendisini dışarıya attı. Evden dumanlar yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istediler. Olay yerine çok sayıda  itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dumandan etkilenen Anne Zekiye Yılmaz ve 2 çocuk hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede güvenliği sağlarken, itfaiye ekipleri ise yangına kısa sürede müdahale etti. Yaklaşık 30 dakika içerisinde evdeki yangın kontrol altına alınırken, yangının diğer katlara yayılmaması için yoğun bir çaba gösterildi. Yangını haber alarak olay yerine gelen Yılmaz ailesinin yakınları ve Çamköy Mahalle Sakinleri söndürme çalışmalarını gözyaşları ile izlediler. Sobadan çıktığı tahmin edilen yangında sobanın kurulu olduğu mutfak tamamen yanarken, diğer odalarda da eşyalar büyük oranda zarar gördü. Hastaneye sevk edilen Zekiye Yılmaz ve 2 çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  

Bakmadan Geçme