FETHİYE'DE MİNİK ELLER SU VE SABUNLA BULUŞTU

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından organize edilen 'Minik Eller Su Ve Sabunla Buluşuyor' projesi başladı.

  • 1443
FETHİYE'DE MİNİK ELLER SU VE SABUNLA BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından organize edilen ‘Minik Eller Su Ve Sabunla Buluşuyor’ projesi başladı.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından başlatılan ‘Minik Eller Su Ve Sabunla Buluşuyor’ projesi kapsamında birinci sınıf öğrencilerine yönelik genel el yıkama ve hijyen eğitimi verilmeye başlandı. Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde sağlık hizmetleri alanı öğretmeni Hatice Kaya beraberinde sağlık hizmetleri öğrencileri ile Fethiye’deki 9 okulda genel temizlik ve hijyen eğitimi verecek. İlk olarak Fethiye Gazi İlkokulu’nda başlayan proje yaklaşık 1 hafta sürecek.

Gazi İlkokulu’nda birinci sınıfları dolaşarak minik öğrencilere hijyen eğitimi veren Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni Hatice Kaya ve sağlık hizmetleri öğrencileri, 1’inci sınıf öğrencilerine uygulamalı olarak ellerin nasıl yıkanması gerektiğini gösterdi.

Proje kapmasında bilgi veren Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde sağlık hizmetleri alanı öğretmeni Hatice Kaya; “ Muğla il milli eğitim müdürlüğünün eğitimde il örnekler kapsamında Melsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak minik eller su ve sabunla buluşuyor projesini hazırladık. Ve öğrencilerimizle beraberyaklaşık 9 okulda ilkokul 1’inci sınıflara genel yıkama ve Hijyen eğitimi veriyoruz. Yaklaşık bu eğitim 1 hafta sürecek. Projeyi her sene 1’inci sınıflara vermek şartıyla devam ettirmeyi düşünüyoruz.” Dedi.

Bakmadan Geçme