FETHİYE'DE ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ

Fethiye Belediyesi merkez iftar çadırında, engellilere yönelik olan dernek, rehabilitasyon merkezlerinin kurum yetkilileri ve öğrencilerine iftar yemeği verdi.

  • 759
FETHİYE'DE ENGELLİLERE İFTAR YEMEĞİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi merkez iftar çadırında, Fethiye'deki engellilere yönelik faaliyet gösteren dernekleri, rehabilitasyon merkezlerinin kurum yetkilileri ve öğrencilerine iftar yemeği verdi.

Fethiye'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde kurulan merkez iftar çadırında  engellilere yönelik faaliyet gösteren dernekler, rehabilitasyon merkezlerinin kurum yetkilileri ve öğrencileri belediyenin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. İftar saati öncesi engelli bireylerin bulunduğu masaları gezen Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, onların istek ve şikayetlerini dinledi.

Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, iftardan sonra yaptığı açıklamada; ''Fethiye'mizde yer alan engelli dernekleri ve rehabilitasyon merkezinde bulunan engelli arkadaşlarımızın katılımıyla belediyemizin de davetiyle engelli arkadaşlarımıza bir iftar yemeği düzenledik. Bütün dernekler ve rehabilitasyon merkezleri davetimize iştirak ettiler. Çok teşekkür ediyoruz. Bir iftarı onlarla birlikte açmak istedik. Çok da güzel oldu. Bundan sonra da bu tür etkinliklerimiz devam edecek'' dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Başkan Danışmanı Gülsen Orhan, ''Belediye Başkanımız Alim Karaca ve Başkan Vekili Oğuz bey'e bizlere böyle bir gece organize ettikleri için çok teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme