FETHİYE'DE ENDURO HEYECANI BAŞLADI

Fethiye'de 28 Haziran Pazar günü Fethiye Akdeniz Off Road Park'ta yapılacak şampiyonanın sıralama ve magazin turlarına değişik bölgelerden 123 sporcu katıldı.

  • 1676
FETHİYE'DE ENDURO HEYECANI BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Enduro Şampiyonasının 2. ayak yarışmaları Fethiye'de magazin turuyla başladı. 28 Haziran Pazar günü Fethiye Akdeniz Off Road Park’ta yapılacak şampiyonanın sıralama ve magazin turlarına değişik bölgelerden 123 sporcu katıldı.
 

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun desteğiyle Fethiye Orman Spor Kulübü’nün organize ettiği Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 2. Ayak Yarışı Fethiye'de magazin turuyla başladı. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi salonunda kayıtlarını yaptıran sporculara teknik bilgiler de verildi. 28 Nisan’da Fethiye Esenköy mevkiindeki Akdeniz Off-Road Park’ta yapılacak şampiyonaya çeşitli bölgelerden 123 sporcunun katıldığı bildirildi. 3 test etabının yer aldığı Fethiye yarışı, heyecan dolu mücadelelere sahne oluyor. Fethiye Orman Spor Kulübü Derneğinin hazırladığı zorlu ekstrem ve MX etabı ile orta sertlikteki enduro etaplarıyla hem yarışçılara hem de izleyicilere keyifli anlar yaşatılıyor. Yarış severler, bugün Ekstrem testte yapılan sıralama yarışı müthiş heyecanına ortak olurken, 28 Ekim Pazar günü ise Kros (2,3 km), Ekstrem (800 mt) ve Enduro test (4,5) ile gün boyu yarışçıların büyük çekişmesine şahit olacak. Ara etaplarla birlikte toplam 30 km’lik parkurda sporcular 4 tur (120 km) atacak. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi salonu önünde magazin ve sıralama turu startları Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Halime Ok, Ak Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Muhittin Kayabaş, İlçe Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Harun Reşit Yiğit ile Türkiye Motosiklet Federasyonu yönetim kurulu üyesi Sadık Özdemir tarafından verildi. Fethiye'deki Enduro ve ATV şampiyonası 2. Ayak yarışmalarına Türkiye'nin değişik bölgelerinden 123 sporcunun kayıt yaptırdığını bildiren Türkiye Motosiklet Federasyonu yönetim kurulu üyesi Sadık Özdemir, ''Değişik bölgelerden gelen sporcularımızdan 5-6 kişi kayıt saatini kaçırınca yarışmaya katılamıyor. Bu yıl Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden yarışmacılarımız var. Orta sertlikte bir parkur hazırladık. İzleyenler Enduro ve Motokros gösterilerini bir şenlik havasında izleyecekler'' dedi.
Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ise çok sayıda sporcunun yakınları ile beraber Fethiye'de konakladığını, Fethiye'ye bir canlılık yaşatıldığını belirtip, ''Çok güzel bir organizasyon hazırlandı. Belediye olarak da bu tür etkinliklerin yanındayız. Kazasız belasız yarışmalar diliyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme