Fethiye'de Boks Gecesine Sayılı Günler Kaldı 'Cumartesi Gecesi Beşkaza Meydanı'na Davetlisiniz'

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da Beşkaza Meydanı'nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde ise boksör Kubilay Alcu ve spor organizatörü Seçkin Alcu çeşitli açıklamalarda bulundu.

  • 464

Arena Spor Kulübü ve Seçkin Alcu Promotion tarafından düzenlenen organizasyonda Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu, Beşkaza Meydanı'nda rakibi Hemrayev ile karşılaşacak. 27 Nisan Cumartesi akşamı 19.30'da başlayacak olan organizasyona sayılı günler kalırken boksör Kubilay Alcu ve spor organizatörü Seçkin Alcu çeşitli açıklamalarda bulundu.


“Galibiyet serime devam etmek istiyorum”

Fethiyeli Yenilgisiz Profesyonel Boksör Avrupa Dünya ve WBC Orta Doğu Boks Şampiyonu Kubilay Alcu,  “Maçıma bir hafta kaldı. Kategorimde Muğla bölgesinin tek şampiyonu benim. Fethiye halkını bizi desteklemesi için Beşkaza Meydanı’na davet ediyorum. Bu karşılaşmayı da kazanıp galibiyet serime devam etmek istiyorum.”

“27 Nisan’da herkesi Beşkaza Meydanı’na bekliyoruz”
Spor Organizatörü Seçkin Alcu ise,“27 Nisan Cumartesi akşamı tüm Fethiye halkını Beşkaza Meydanı’na davet ediyorum. Arena Spor Kulübü ve Seçkin Alcu Promotion tarafından düzenlenen programa herkesi davet ediyorum. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca başta olmak üzere bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.
 

Bakmadan Geçme