Fethiye'de Bayram Coşkusu

Ramazan Bayramı tatili Fethiye'de de coşkulu ve huzurlu geçiyor. Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine ilgi yine yoğun oldu.

  • 2525
Fethiye'de Bayram Coşkusu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramazan Bayramı tatili Fethiye'de de coşkulu ve huzurlu geçiyor. Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine ilgi yine yoğun oldu. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, halkın bayramını kutlayarak Fethiye'de Ramazan Bayramı tatilinin huzurlu ve sakin geçtiğini belirtip; ''Bölgemizde turist yoğunluğu var ama trafik açısından önemli bir sorun yok'' ifadelerini kullandı.


Ramazan Bayramı tatili Fethiye'de de coşkulu ve huzur içinde geçiyor. Fethiye'de sabah 06:27'de kılınan bayram namazının ardından Ramazan Bayramı kutlamaları camilerde başladı.

Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine bu yıl da özellikle seçim süreci yaşandığından yoğun ilgi oldu.

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü salonunda yapılan kamu görevlileri ve Fethiye halkı ile bayramlaşma törenine Kaymakam Muzaffer Şahiner, Fethiye Cumhuriyet Başsavcı vekili Murat Çalışkan, Fethiye Belediye Başkan Vekili Mert Demir, Garnizon Komutanı askerlik şubesi başkanı Sedat Karabay, Jandarma Komutanı Yarbay Yılmaz Demirelli, Fethiye Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, MHP İlçe Başkanı Osman Cura, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, Saadet Partisi Muğla Milletvekili 1. sıra adayı Ömer Uludağ, Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman, FTSO Başkanı Osman Çıralı, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Tüm halkın ve Fethiye'deki misafirlerin bayramını tebrik eden Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı tatilinin Fethiye'de şimdilik huzurlu bir şekilde geçtiğine dikkat çekti.


''BELLİ BİR YOĞUNLUK VAR''

Şahiner; ''Ramazan ayı insanların yardımlaştığı birbirine destek olduğu küslerin barıştığı güzel aylar. Bizde Fethiye ailesi olarak güzelliklerle bu ayı idrak ettik. Gün oldu 2-3 tane iftara katıldık. Yardımlaşma dostluklar pekişti. Allah nasip etti, böyle bir bayrama ulaştık. Allah nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin, hepinizin bayramını kutluyorum. Fethiye tatil bölgesi olması nedeniyle belli bir yoğunluğunun olduğunu biliyoruz. Arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmede, basında da takip ettiğimiz gibi Bodrum gibi bir yoğunluğumuz yok ama yine de yoğun bir kalabalık var. Ama aksayan bir durum yok. Arkadaşlarımız ve kurumlarımız gerekli tedbirleri aldılar'' dedi.

''SİYASİ PARTİLERİMİZE TEŞEKKÜR''
Kaymakam Şahiner; 24 Haziran'da yapılacak seçimler nedeni ile Fethiye'deki  siyasi partilerin hoşgörülü yaklaşımına teşekkür ederek; ''Siyasi parti temsilcileri de buradayken, önümüzdeki 24 Haziran'da yapılacak olan seçimle ilgili olarak huzur ve güven içerisinde geçmesi için bize yardımcı olduğu için Ak Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Saadet Partisi ve diğer ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Güvenlik güçlerimize ve bizlere çok yardımcı oldular. Biz bu seçimlerin dostluk, kardeşlik içerisinde geçmesi için arkadaşlarımız önlem alıyorlar ama ilçe başkanlarımız da çok yardımcı oldular. Ülkemizde yaşanan üzücü olayda yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet diliyorum'' ifadelerini kullandı.

''HİZMETLER SORUNSUZ YÜRÜYOR''
Fethiye Belediye Başkan Vekili Mert Demir de ''Belediye hizmetleri ve zabıta açısından sorunsuz şekilde geçen bayram tatilinin aynı şekilde devam etmesini diliyorum. Adaletin hüküm sürdüğü barış dolu bayram gerçekleştirilmesi dileği ile. Tüm halkın mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum'' dedi.

''SEVİNÇLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ''

Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman da Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı namazında da camilerin dolup taştığına dikkat çekerek, ''Kaymakamlığımızın düzenlediği bayramlaşma programında da coşkulu şekilde birlik ve beraberlik içinde sevinçlerimizi paylaşıyoruz. Tüm İslam aleminin ve Fethiye halkının bayramını kutluyorum'' dedi.

 

Bakmadan Geçme