FETHİYE'DE BASKETBOLCULARA COŞKULU KUTLAMA

Tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol ligine yükselme başarısı gösteren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol için şampiyonluk kutlaması gerçekleştirildi.

  • 790
FETHİYE'DE BASKETBOLCULARA COŞKULU KUTLAMA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol ligine yükselme başarısı gösteren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımı için şampiyonluk kutlaması gerçekleştirildi. Fethiye Beşkaza Meydanındaki basketbol ligine yükselme kutlamasında büyük bir coşku yaşandı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ''Belediyespor basketbol takımımıza destek vermeye devam edeceğiz. Hedefimiz Süper Lig. Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş basketbol takımlarının Fethiye'de basketbolseverlere izletme fırsatı sağlayacağız'' diye konuştu.
Türkiye Basketbol ligi mücadelesinde hedefe ulaşan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor basketbol takımı için Fethiye'de coşkulu bir kutlama gerçekleştirildi. Fethiye Beşkaza Meydanındaki kutlama törenine Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediyespor Başkanı Hakan Tufan, yöneticiler, Baş Antrenör Engin Gençoğlu, basketbolcular, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda basketbol sever katıldı. Lacivert beyazlı basketbolcular üstü açık bir otobüsle meydana gelirken, taraftarlar meşaleler yakıp ''İşte şampiyon'' diye tezahüratta bulundular. Fethiye Belediyespor'uTürkiye Basketbol ligine çıkaran basketbolcular, yöneticiler ve Belediyespor Başkanı Hakan Tufan bir bir anons edilip tanıtıldı. Şampiyonluk mücadelesinde 2.'lik ödülüyle alana gelen basketbolcuları Belediye Başkanı Alim Karaca tek tek kutladı. Taraftarların sık sık tezahüratta bulunduğu basketbolcular, sevgi gösterileri karşısında duygusal görüntüler oluşturdu. Sık sık meşalelerin yakıldığı gecede konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ''Başta hocalarımız olmak üzere basketbolcularımızı ve yöneticilerimizi kutluyorum. Basketbolcularımıza Belediyespor'umuza destek olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Süper Lig olacak. Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımlarını Fethiye'de izletme fırsatı yaratmak istiyoruz'' dedi.

 

Bakmadan Geçme