FETHİYE'DE 12'NCİ KARİYER GÜNLERİ DÜZENLENDİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerin organizesiyle 12. Kariyer Günleri etkinliği 'gerçekleştirildi.

  • 1369
FETHİYE'DE 12'NCİ KARİYER GÜNLERİ DÜZENLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencilerin organize ettiği 12. Kariyer Günleri etkinliği 'Hemşireler Her Alanda Önemli Bir Ses"  Teması ile gerçekleştirildi.

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü bu yıl 12'ncisi düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği 'Hemşireler Her Alanda Önemli Bir Ses"  Teması ile önceki gün gerçekleşti.  12'nci Kariyer Günlerine Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül Yur, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kariyer günlerinin moderatörlüğünü Dr. Öğretim Üyesi Pınar Çiçekoğlu yaptı. Kariyer günlerine katılan Öğretim Görevlisi Dilek Demirezen, Hemşire Anıl Arslan ve Caner Dinçer öğrencilerle tecrübelerini paylaştı.

Kariyer günlerinin öğrencilere mezuniyet sonrası karar verme aşamasında daha sağlıklı tercihler yapabilmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlendiğini ifade eden Fethiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatmagül Yur, "Kariyer günleri iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrenciler ile yeni mezunların, iş dünyasının tanımlarını sağlamaktadır. Kariyer Günleri, gerek özel sektör gerek kamu sektöründeki kurumlar ile öğrenciler arasında bire bir ve doğru bir iletişim ortamı oluştururken, katılan kurumlar da ihtiyaçları olan nitelikte elemanlara yerinde ulaşma olanağı yakalamaktadır" dedi.

Bakmadan Geçme