FETHİYE CUMHUR İTTİFAKI BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Ak Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Muhittin Kayabaş, Cumhur ittifakı buluşmasında ''Fethiye'mizi mega kent yapmak istiyoruz. Hepimizin tek gayesi var. Fethiye'nin ötelenmiş sorunlarına birlikte çözüm bulmak arzusundayız'' dedi.

  • 4295
FETHİYE CUMHUR İTTİFAKI BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Muhittin Kayabaş, Fethiye'deki Cumhur ittifakı başkan ve üyeleri ile kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Fethiye'de basınla buluşan Kayabaş, yakında Fethiye için hayata geçirmek istedikleri projeleri açıklayacaklarını ifade etti. Alesta Hotel'deki kahvaltılı toplantıya Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayları Yusuf Çaylı, Keramettin Yılmaz, Mehmet Melih Tatlıcı, bazı belediye meclis üyeleri ile MHP Fethiye İlçe eski Başkanı Cengiz Çay ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kahvaltılı toplantının ardından açıklamalarda bulunan Kayabaş, ''Fethiye'mizi mega kent yapmak istiyoruz. Hepimizin tek gayesi var. Fethiye'nin ötelenmiş sorunlarına birlikte çözüm bulmak arzusundayız'' ifadelerini kullandı.

''YÜZDE 50'Sİ HAZIR''
Ak Parti Fethiye İlçe Başkan adayı Muhittin Kayabaş, ''Projelerimizin yüzde 50'si hazır. Bizim öngördüklerimiz bu şekilde. Cumhur ittifakı bizim için çok önemli. Biz birlik beraberlik içinde kayıtsız şartsız bu ülkenin bekası için, vatanımız, milletimiz, bayrağımız için tek yumruk olmaya ant içtik ve bu birlikteliğimize Sayın Keramettin Yılmaz ile millet ittifakını da katmış olduk. Bu birliktelik öyle güzel ki, birlikte hareket etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Hepimizin tek gayesi var. Fethiye'mizi ayağa kaldırmak. Fethiye'nin ötelenmiş sorunlarına birlikte çözüm bulmak amacımızdır'' dedi.
''KALKMASI MÜMKÜN DEĞİL''

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın ismini vermeden eleştiride bulunan Kayabaş, ''Yapılanlar için kendisine teşekkür ediyoruz ama yapılamayanlar o kadar çok birikti ki, artık bu yükün altından kalkması mümkün değil. Nasıl kalkılabilecek? Ankara'nın desteğiyle kalkılacak.Biz 3'lü sac ayağı dediğimiz Fethiye, Muğla ve Ankara iş birliği ile Fethiye'mizi mega kent yapmak istiyoruz. Zaten hizmetkarız. Sadece hizmetkarlık değil, bizim projelerimizin gerçekleşmesi için gerekirse ayaklar altına pas pas olacağız. Kendi benliğimizi hiçe sayacağız. Fethiye'miz, geleceğimiz, çocuklarımız için kendi nefsimizi yok sayacağız. Hatta torunlarımız için yapılacak projelerin mimarı olmak yolunda burada karşınızda bulunuyoruz. Projelerimiz saymakla bitmeyecek. Fethiye'nin girişini çok güzel yapacağız. Girdiği zaman insan diyecek ki 'Ben mega bir kente giriyorum' diyebilecek. Gelecek insanlar körfez kokusunu duymayacak. Körfezi temizleteceğiz. Bütün projeleri aslında herkes biliyor. Bizler boynu bükük kalmak istemiyoruz. Fethiye olarak dimdik ayakta durmak istiyoruz. Herkese eşit hizmet sunmak istiyoruz. Şehrimize gelecek olan misafirlerimiz olacak. Onları en güzel mekanlarımızda ağırlayacağız. Ama Fethiye'de yaşayan insanlarımıza da bu zevki tattırmak zorundayız. Bir de park sorunu var. Bu park sorununu devletin bize tanıdığı imkanlarla, onların kurumlarıyla beraber hareket ederek park sorununu çözeceğiz. Unutulmamak istiyorsak hayır duası almak istiyorsak biz Fethiye'de bu hizmetleri ekibimizle beraber yapacağız. Ben demeden, hep biz diyeceğiz. Ben odaklı olmayacağız'' dedi.
''MİLLET KIRAATHANELERİ KURACAĞIZ''
Kayabaş, ''Ayrıca Bodrum'a sele kapılan öğretmen arkadaşlarıma Allah'tan rahmet ailelerine de baş sağlığı diliyorum. Yani sellere karşı tedbirler almak zorundayız. Fethiye'miz de o kadar çok yapılacak işler var ki, mesela biz organik tarımda dünyada söz sahibi olmak istiyoruz. Organik tarım deyince Fethiye ismi akla gelmeli. Ayrıca Kale park projelerimiz var. Amfi tiyatromuz var. Orası çıkılmaz hale geldi. Şu an mahkeme de devam ediyor. Biz hükümetimizle istişare içerisinde orayı da çözeceğiz. Bir de arkeoloji müzemiz var, doğru düzgün kimse bilmiyor. Bilmeyenler haklı çünkü atıl durumda. Bunların hepsine çözüm bulacağız. Millet kıraathaneleri yapacağız. Kütüphanemiz var. Okuduğumuz zaman ufkumuz açılacak. Gençlerimizi de teşvik edeceğiz. Yeşil alanlarımızı da genişleteceğiz. İnsan ömrü biter ama sorunlar bitmez. Şehrimize yıllık yüzde 16 oranında göç var. Göçün nihayetinde bu duruma hazır değiliz. Diyoruz ki il olacağız. Ben de istiyorum il olmayı. Fakat il olmak için alt yapımız hazır mı? Daha dünyanın incisi Ölüdeniz'in alt yapısını tamamlayamadık. Önce alt yapıyı hazırlayacağız. Ondan sonra da gidip diyeceğiz. 'Sayın Cumhurbaşkanım buyurun, biz hazırız il olmaya' diyeceğiz. Yaşamım boyunca Fethiye'de ben ne yapabilirimin hesabını sizlerle beraber yapmak için bu dönemde karşınıza aday olarak geldim. Parti kimliği kesinlikle gözetmeyeceğiz. Dik bakanlara da dimdik ayakta durmayı da bileceğiz inşallah. Fethiye'nin bir evladı ve Ankara'nın eli kolu olarak karşınızdayım. Artık parti ya da slogan devri bitti, hizmet devri başladı. Fethiye hizmete susadığı için hasret kaldığı için özellikle Ak belediyecilikle buluşup, tüm projelerimizi gerçekleştireceğiz'' ifadelerini kullandı.

 

''BEKA SORUNUNU ANLATACAĞIZ''

MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura ise bu seçim süreci içerisinde Cumhur ittifakı olarak birlik beraberlik içinde çalışacaklarını vurguladı. Cura, ''31 Mart 2019'da bir yerel seçimimiz olacak. Fethiye'de Cumhur ittifakı olarak yerel seçime gerek moral gerek motivasyon anlamında hazırız. Biz yerel seçimleri aynı zamanda bir beka sorunu olarak görüyoruz. Bunun altını kalın çizgilerle çiziyoruz. Bugün yerel seçimleri beka sorunu gibi görmek istemeyenler 31 Mart 2019 tarihinden itibaren alanlara sarı gömlekleri giymek üzere çıkan insanlar olacaktır. Bundan dolayı yerel seçimleri bir beka sorunu olmaktan çıkarmak istiyorlar. Biz Cumhur ittifakı olarak bunun farkındayız. Dolayısıyla Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Cumhur ittifakına verdiği önemi görüyoruz. Bu hassasiyetle Fethiye'de bu ittifaka gereken önemi bizler teşkilat olarak veriyoruz. 31 Mart 2019 yerel seçimleri Fethiye'mize ve Türkiye'mize hayırlı olsun'' diye konuştu.


''ZAFERLE ÇIKACAĞIZ''


Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ise bu seçimlerin sonunda Fethiye'yi Ak belediyecilik projeleri ile buluşturacaklarını ifade etti. Çok kısa bir konuşma yapan Bekir Eser, ''Birlik beraberlik içinde Cumhur ittifakı olarak Fethiye'de seçimden zaferle çıkacağız'' ifadelerini kullandı.
 

 

Bakmadan Geçme