Fethiye Akmaz Plajı hizmete açıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Akmaz Plajı, bugün itibariyle yenilenen konsepti ve uygun fiyatlarıyla hizmete açıldı.

  • 1976

Fethiye Akmaz Plajı hizmete açıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Akmaz Halk Plajı’nda Fethiye Belediyesi ekipleri yoğun mesai harcadı. Çalışmaların tamamlandığı Akmaz Halk Plajı ve mesire alanı, Bugün itibariyle 10 Mayıs Engelliler Haftası’nın ilk gününde, ilgili sivil toplum kuruluşlarının katılımlarıyla açıldı.

Fethiye Akmaz Plajı hizmete açıldı

Yenilenen konsepti ve uygun fiyatlarıyla dikkat çeken Fethiye Akmaz Plajı’nın sezonun açılmasıyla beraber tatilcilerin gözde plajı olması bekleniyor. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, geçtiğimiz günlerde Akmaz Plajı ile ilgili şu demeçleri vermişti. “Daha önceki yıllarda olduğu gibi girişin yine ücretsiz olacağı tesiste bu sezon en önemli fark; Akmaz işletmemizdeki yiyecek ve içecek ürünlerinin çeşitliliğinin artırılması olacak. Tesisimizdeki yiyecek ve içecek menüsünü genişletiyoruz. Yenilenen tesisimizde vatandaşlarımız piyasa fiyatlarının çok altında fiyatlarla, gönüllerince yiyip içebilecekler ve aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilecekler. Halkımızdan şimdiden en önemli ricamız ise tesisimizden doğayı kirletmeden ve tehlikeye atmadan yararlanmalarıdır. Üçü de geçtiğimiz hizmet döneminde tarafımızca açılan Akmaz Halk Plajı, Çalış Halk Plajı ve Karaot Halk Plajı bu yaz Fethiye’nin en gözde plajları olacak.

Fethiye Akmaz Plajı hizmete açıldı

Bakmadan Geçme