FETHİYE AK PARTİ'DEN 5 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

  • 2103
FETHİYE AK PARTİ'DEN 5 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kazanlarda pişirilen yemekler vatandaşlara Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser tarafından dağıtıldı. Milletvekili Gökcan, ''Ak Parti olarak her geçen gün daha çok büyüyen bir aile olmaktayız. Muğla'da 7 belediyemiz de olunca, Ramazanın bereketi daha da artmış bulunmaktadır'' dedi.
 

Fethiye Ak Parti İlçe Teşkilatı Ramazan ayı nedeniyle geleneksel hale getirdiği iftar yemeğini Salı Pazarı meydanında düzenledi. Atatürk, Başkan Erdoğan, Devlet Bahçeli ve Türk bayrağının yer aldığı meydanda düzenlenen iftar yemeğine, yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Değişik noktalarda kazanlarda pişirilen yemekler vatandaşlara Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser ve Fethiye Belediye Başkan adayı Muhittin Kayabaş tarafından dağıtıldı. Kadın erkek, çoluk çocuk saatler öncesinden sıraya giren vatandaşlar, yemek almak için uzun kuyruklar oluşturdu. İftar öncesi ve yemeğin ardından dualar da yapılırken, Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, beraberinde Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, Belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile tüm masaları dolaşıp, vatandaşların dert ve dileklerini dinledi. İftar programı ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, ''Ak Parti olarak her geçen gün daha çok büyüyen bir aileyiz. Muğla'da 7 belediyemiz de olunca, Ramazanın bereketi daha da arttı. Ramazanın feyzi ve bereketiyle heyecanlandığımız bu birlik ve beraberlik soframızda olmaktan dolayı çok mutluyum. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'' dedi.
Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser de ''Ramazan ayı birlik ve beraberliğin kaynaştığı zamanlar oluyor. Biz de bu vesile ile insanları bir araya getirmek, kaynaşmak, paylaşmak ve bölüşmek adına bu iftarımızda buluşmaktan mutluyuz'' dedi.
Geçtiğimiz dönem Ak Parti Fethiye Belediye Başkan adayı olan Muhittin Kayabaş ise ''Ramazan ayının sonuna yaklaşıyoruz. Bu güzel duyguları birlikte paylaşmak için bir arada olmaktan dolayı gururluyuz'' dedi.

ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

Bakmadan Geçme