FERİZCAN SAKLADI, İSMAİL ÖZTÜRK AÇIKLADI

Fethiyespor Kongresinde başkan adayı olmak için liste sunumu tüzük gereği son buldu. Kongrede 2 başkan adayı yarışacak

  • 5854
FERİZCAN SAKLADI, İSMAİL ÖZTÜRK AÇIKLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor'un 26 Mayıs Cumartesi günü yapılacak Olağanüstü kongresinde Başkan adaylarının tüzük gereği 2 gün önceden listelerini kulüp yetkililerine teslim etmesi işlemi tamamlandı. Fethiyespor eski başkanlarından İsmail Öztürk, 55 kişilik çarşaf bir listeyi kulüp yönetim kurulu üyesi Tolga Yuluk'a teslim ederken; Fethiyespor mevcut Başkanı Mustafa Ferizcan da listesini Tolga Yuluk'a teslim etti. Başkan adaylarından İsmail Öztürk listesini kamuoyu ile paylaşırken, Mustafa Ferizcan ise listeyi kamuoyu ile paylaşmadı.

Ferizcan'ın listeyi kamuoyu ile paylaşmayıp saklaması ise ilginç yorumlara neden oldu.


Fethiyespor'un 26 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00'te Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi salonunda yapılacak Olağanüstü kongresinde Fethiyespor eski başkanlarından İsmail Öztürk ile mevcut başkan Mustafa Ferizcan yarışacak.


Fethiyespor Kulübüne başkan adaylığı ve listesini ilk getiren Fethiyespor'u PTT 1. Ligine çıkaran eski başkanlardan İsmail Öztürk oldu.

İsmail Öztürk başkan adaylığı ve 55 kişilik çarşaf listeyi Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Tolga Yuluk'a teslim etti. Fethiyespor Başkan adayı İsmail Öztürk'ün listesinde eski başkanlar ve yöneticilerin yanı sıra çok sayıda Fethiyespor'u seven iş adamı ve tanınmış simalar yer alıyor. Listede; Nurkaya Gündoğdu, Metin Talaş, Cem Tufan, mehmet Soydemir, İzzet Durak, Hüseyin Uysal, Nail Şal, Hasan Aydemir, Salih Dündar, Selamettin Yılmaz, Esat Bakırcı, Yavuz Torunoğulları, Ali Yanık, Ahmet Çaçaron, Nurettin Ünal, Nejat Ece, Durcan Kaya, Osman Kurtuluş, Emre Ekizoğlu, Süreyya Alim, Şevki Çakal, Kıvanç Yılmaz, Özkan Hırçın, Mehmet Suri, Erdal Orhan gibi yer alıyor.

''DOSTÇA BİR YARIŞ''


Listeyi teslim ettikten sonra kısa bir açıklamada bulunan Fethiyespor eski başkanı ve Fethiyespor başkan adayı İsmail Öztürk, ''Ekibimizle yönetimimizle birlikte bir oluşum içerisindeyiz. Diğer yönetimdeki aday arkadaşlarımızla dostça kardeşçe bir yarış yapacağız. Fikirlerimizi kamuoyuna aktaracağız. Taktiri genel kurula bırakacağız. İnşallah Fethiyespor için hayırlı olur'' dedi.

Öztürk; ''Fethiyespor'u en üst kimlik olarak Fethiye halkına yerleştirmeye geliyoruz. Amacımız öncelikle Fethiyespor'un üst kimliğini yaşatmak.Çoğunluk sağlanırsa kongre cumartesi günü olur. Bizim için önemli değil, yeterli bir tarih süreci var zaten. Önemli olan bu süreçte sağlıklı yapılanmayı sağlayabilmek, gerisi teferruattır'' dedi.
Mevcut yönetimin borcu konusunda bilgisi olmadığını da ifade eden İsmail Öztürk; ''Onlar borçlanmayla alakalı statüleri, hepsini biliyorlar. Kulübün menfaatleri doğrultusunda kulübün geleceğindeki menfaatleri doğrultusunda bir tavır içerisinde olacağım'' ifadelerini kullandı.

''İSKELET KADROMUZ VAR''

Fethiyespor mevcut başkanı Mustafa Ferizcan listesinden sadece 2 ismi kamuoyu ile paylaşırken, bu isimlerin Özkan Torunoğulları ve Kenan Kıran olduğu öğrenildi. Listedeki diğer isimleri paylaşmayan Ferizcan'ın önceki yönetiminden Okan Arıkan, Tolga Yuluk, Ali Kıvrak gibi isimleri de listesine katması bekleniyor. Ferizcan fazla ismin bulunmadığı net yönetim kurulu isimlerinin yer aldığı listesini teslim ettikten sonra yaptığı açıklamada, ''Bir önceki genel kurulda yapılan tüzük değişikliğinden dolayı Fethiyespor kulübüne aday olmak isteyen yönetim kurulu üyelerinin kongre tarihinden 2 gün önce saat 18:00'e kadar kulüp yetkililerine yönetim kurulu listelerini verme gibi bir mecburiyetimiz söz konusu olmuştu. Bu tamamen genel kurulda alınan bir karardı. Bizim yönetim kurulu olarak aldığımız bir karar değil. Biz de hazırladığımız listemizi Fethiyespor yönetim kurulu üyesi Tolga Yuluk'a teslim ettik'' dedi. Ferizcan; ''26 Mayıs Cumartesi günü Fethiye Anadolu Turizm Otelcilik lisesinde saat 14:00'te kongremizi gerçekleştireceğiz. Bütün üyelerimizi kongreye davet ediyoruz. Ne kadar kısa sürede gerçekleştirirsek önümüzdeki yılın planını yapma anlamında da elimiz o kadar rahat eder. Eğer tekrardan camiamız bizlere teveccüh gösterir, kaldığımız yerden devam kararı verirse, bizim oluşan bir iskelet kadromuz var. Teknik kadromuzla yine aynı şekilde devam edeceğiz. Bir an evvel önümüzdeki yılın planını yapmak istiyoruz. Bir kez daha bütün üyelerimizi genel kurulumuza bekliyoruz'' diye konuştu.

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan'ın yönetim kurulu ile ilgili listeyi sunmaması tepki çekti.  

 

İSMAİL ÖZTÜRK'ÜN LİSTESİ ŞU ŞEKİLDE; 

Bakmadan Geçme