EŞREF ŞEN SEYDİKEMER'DE İYİ PARTİ'DEN BAŞKAN ADAYI OLDU

İyi Parti Seydikemer'de Belediye Başkan Adayını Açıkladı. Buna göre aday Eşref Şen Oldu.

  • 5729
EŞREF ŞEN SEYDİKEMER'DE İYİ PARTİ'DEN BAŞKAN ADAYI OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha önce Seydikemer'de Orman İşletme Müdürlüğü yapan, daha sonra Yatağan'a tayin olan Eşref Şen İyi Parti'nin Seydikemer Belediye Başkan Adayı Oldu

Eşref Şen 2019 Mart’ında yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Seydikemer Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. 

2014 yılındaki Yerel Seçimlerde Seydikemer ilçesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı, 27. Dönem Milletvekili Seçimlerinde de AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı olan Eşref Şen o dönemde yaptığı açıklamasında  çocukluğunun, ortaokul ve lise çağlarının Seydikemer ve Fethiye’de geçtiğini, lisans eğitimini ise Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi’nde Orman Mühendisliği bölümünde aldığını belirterek, “36 yıldır Fethiye ve Seydikemer’de yaşıyorum. Fethiye’de 5 yıl Orman İşletme Şefliği, Seydikemer’de 4 yıl Orman Mühendisi, 4 yıl Orman Müdür Yardımcılığı, 6 yıl Orman İşletme Müdürlüğü, Dalaman’da 1 yıl Orman Müdür Yardımcılığı görevini yaptım. Son 2 yıldır Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü görevinde bulunduğunu belirtmişti. 

Eşref Şen'in Adaylığını İyi Parti Seydikemer İlçe Başkanı Uğur Salih Eroğlu sosyal medya hesabından duyurdu... 

Bakmadan Geçme