Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız Seydikemer'de

Muğla ilinin en büyük meslek kuruluş birliği olarak, yaklaşık 40 bin esnafı temsil eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız Seydikemer'de ziyaretlerde bulundu

  • 1517
Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız Seydikemer'de
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla ilinin en büyük meslek kuruluş birliği olarak, yaklaşık 40 bin esnafı temsil eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız 6 mayıs tarihinde yapılan ve iki adayın yarıştığı seçim sonrası oda başkanları ve yönetim kurulları tarafından  güven tazeleyerek tekrar birlik başkanlığına seçildi. Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’da Muğla Esnaf ve sanatkarlar odaları birliği disiplin kurulu başkanlığına seçildi.

Ulaştırma Odası başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu ve Esnaf odası Başkanı Harun Sağır tarafından da destek verilen Başkan Ayyıldız ilk teşekkür ziyaretini Seydikemer’e yaptı. Bir iş yeri açılışına katılan Başkan Ayyıldız başkan vekili Hüsamettin Karaşahin ve Esnaf odası başkanı Harun Sağır ile birlikte ilçe kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Belediye başkanı Yakup Otgöz’ü makamlarında ziyaret etti.

Odaları Ziyaret Etti

Esnaf odaları birliği başkanı Şükrü Ayyıldız,başkan vekili Hüsamettin Karaşahin,Ulaştırma odası başkanı Mehmet Çakıroğlu ve Esnaf odası başkanı Harun Sağır ile birlikte, Ziraat Odası başkanı Muhsin Gümüş’ü de ziyaret ederek odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ulaştırma hizmetleri odası başkanını da ziyaret ederek Mehmet Hadi Çakıroğlu’na verdiği açık destekten dolayı teşekkür eden Ayyıldız; Göstermiş olduğunuz vefa örneği ve birlik beraberliğinizden dolayı şahsınız da tüm yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

Ayyıldız ''Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na teşekkür ederim''

Başkan Vekili Hüsamettin Karaşahin ile birlikte Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ziyaret eden Başkan Ayyıldız, ''genel kurulda vermiş olduğunuz açık destek ,göstermiş olduğunuz güven ve vefaya teşekkür ederim'' dedi. Ayyıldız ''Benim yanımda Seydikemer’in ayrı bir önemi ve değeri var,biz sizler ile bir bütünüz bir ve beraberiz, Allah bu birlikteliğimiz inşallah bozmaz dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren oda başkanı Sağır, ''Birlik başkanımız Şükrü Ayyıldız ve Başkan vekilimiz Hüsamettin Karaşahin e ilçemize ve odamıza yapmış olduğu ziyaretleri için teşekkür ederiz. Başkanım teşekkür ziyareti için gelse de, bizler Seydikemer li esnaflar olarak ona vefa borcumuz çoktur, başkanım için Marmaris neyse Seydikemer de öyledir biz bunu biliyoruz. Bizleri ziyaretleri ile onurlandırdı kendisine tüm esnaflarımız adına teşekkür ediyorum'' dedi.

Alınan arsayı inceledi

Harun Sağır ve yönetiminin Seydikemer esnafına kazandırmış olduğu arsayı da  inceleyen Başkan Ayyıldız Harun Sağır'a teşekkür etti.


Bakmadan Geçme