ESAT BAKIRCI BAŞKANLIĞINDA OLUŞUM BEKLENİYOR

Fethiyespor'da22 Mayıs Çarşamba günü yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamayacağı için 29 Mayıs Çarşamba günü yapılacak Fethiyespor Olağan Genel Kurulunda eski futbolculardan ve başkanlardan Esat Bakırcı yönetiminde bir oluşum bekleniyor.

  • 3002
ESAT BAKIRCI BAŞKANLIĞINDA OLUŞUM BEKLENİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor'ageçmiş dönemlerde maddi manevi büyük desteklerde bulunan Esat Bakırcı'nın Fethiyespor Başkanlığına getirilmesi bekleniyor.Fethiyespor'un ligde kalması için son 3 haftada maddi manevi büyük desteklerde bulunan sivil inisiyatif grubunun kongre için hazırlıkları sürerken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile görüşmelerin de devam ettiği kaydediliyor. Fethiyesporeski Başkanlarından İsmail Öztürk, Fethiyespor'un yeni yönetimi içinçaba gösterdiklerini, kulübün içinde bulunduğu durumun tam ortaya çıkarılması için gayret sarf edildiğini ifade etti. Öztürk, ''Kongrenin 22 Mayıs (bugün)tarihinde yapılması mümkün değil. Çünkü çoğunluk sağlanamaz. 29 Mayıs'a kalır diye düşünüyorum. Ortak verilen bir mücadele içerisindeyiz. Birçok insanın katılımıyla takımın ligde kalması için çaba gösterildi. Ancak son maçta düştük. Yaşadığımız sıkıntılar hepimizin. Fethiyespor için bir oluşumun gerçekleşmesi lazım. Belediye Başkanımız Alim Karaca olmak üzere bazı belediye meclis üyelerimiz ile birlikte yeniden yapılanma projesi üzerinde çalışılıyor. Birlik beraberliğin sağlanması için gayret ediliyor. Kongremizde mutlaka bir yönetim oluşacaktır. Beklentimiz eski başkanlarımızdan Esat Başkanımız önderliğinde bir oluşumun sağlanmasıdır. Şu anda böyle bir çalışmanın içerisindeyiz'' dedi.

Öztürk, mevcut futbolcularla yola devam edilmesi halinde kulüp borcunun 11.5 milyon TL'yi bulabileceğini belirterek; ''Bazı futbolcular ile karşılıklı sözleşmenin feshedilmesi ile anlaşılıp bu borç 8 milyon TL civarına inecektir. 3. ligde mücadele edeceğimiz için belki bu futbolcular Fethiyespor'u tercih etmeyeceklerdir. Bizim de bu parayı vermemiz mümkün değil. Çok ciddi şekilde idari, teknik, sportif başarı ile ilgili ekonomik yapılanma anlamında kongrede hep birlikte tartışıp bir değerlendirme ortaya koyacağımıza inanıyorum. Sağlıklı fikirler ile çıkılması gerekiyor. Mutfağı da gerçekçi şekilde hazırlamalıyız. Çok sağlıklı bir oluşum ve kongre olacağına inanıyorum. Burada hepimiz egolarını alıp, cebine koyacak. Egolar ile yıllardır bu kulübe zarar verilmiştir. Ligin yeni yapılanmasını kongrenin ardından gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.
ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

 

Bakmadan Geçme