ERSUN YANAL, 1700 METREDEN ÖLÜDENİZ'E UÇTU

Türk futbolunun önemli isimlerinden Teknik Direktör Ersun Yanal, Fethiye-Ölüdeniz'de yamaç paraşütü ile uçuş yaptı

  • 918
ERSUN YANAL, 1700 METREDEN ÖLÜDENİZ'E UÇTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk futbolunun önemli isimlerinden Teknik Direktör Ersun Yanal, Fethiye-Ölüdeniz'de yamaç paraşütü ile uçuş yaptı. Ünlü teknik adam tecrübeli pilot Muhammed Koyun ile Babadağ'ın 1700 metrelik pistinden Ölüdeniz Belcekız plajına tandem(ikili) uçuş yaptı. Yanal; uçuş sonrası ''Çok eğlenceli ve muhteşemdi'' diye konuştu.


Türk futbolunun önemli simalarından Teknik Direktör Ersun Yanal, tatil için geldiği Fethiye-Ölüdeniz'de yamaç paraşütü ile uçuş gerçekleştirdi. Focus Yamaç Paraşütü şirketinden Yalçın Coşkun'un organize ettiği tandem uçuş için tecrübeli pilot Muhammed Koyun'dan uçuş için brifing alan ünlü teknik adam Ersun Yanal, Babadağ'ın 1700 metrelik pistine çıktı. Burada yapılan hazırlıkların ardından pilot Muhammed Koyun ile birlikte yamaç paraşütü ile tandem (ikili) atlayış gerçekleştirdi. Gökyüzünde yaklaşık 25 dakika boyunca uçuş yapan Ersun Yanal, Ölüdeniz'in muhteşem manzarasını izledi. Belcekız Plajı'na rahat şekilde iniş de yapılınca Ersun Yanal'ın keyfine diyecek yoktu. Yere inişte pilot Muhammed Koyun ve Focus Şirketinden Yalçın Coşkun'a teşekkür eden Yanal, ''Çok eğlenceli ve muhteşem bir uçuş keyfi yaşadım. Yine uçmak isterim. Yamaç paraşütü ile adrenalin depoladık. Tatil de iyi geçiyor'' ifadelerini kullandı. Futbol ve teknik adamlık teklifi konusunda sorulan sorulara ise Ersun Yanal, ''Tatildeyim'' diyerek cevapsız bıraktı.


Pilot Muhammed Koyun ise ''Ersun Hocam ile rahat bir uçuş gerçekleştirdik. Hiç korkmadı. Gökyüzünde spiral hareketler de yaptık. Ersun Hocamı yamaç paraşütü ile uçurmaktan çok mutluyum'' diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme