Eriş 'İyi Takımız Zamana İhtiyacımız Var'

Kendi evinde oynadığı maçta son dakika 3 puanı elinden kaçıran ve 1 puanla yetinmek zorunda kalan Fethiyespor'da umutlar Karagümrük maçına ertelendi

  • 878
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Eriş 'İyi Takımız Zamana İhtiyacımız Var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendi evinde oynadığı maçta son dakika 3 puanı elinden kaçıran ve 1 puanla yetinmek zorunda kalan Fethiyespor’da umutlar Karagümrük maçına ertelendi. Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, Karagümrük maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Karagümrük takımı iyi bir kadro kurdu. 2 haftadır aldığı sonuçlar kurdukları kadroyla orantılı değil. Maç sonuçlarını şans olarak değerlendiriyorlar. Böyle bir zor müsabakada istediğimiz sonuçları alıp dönmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Ligin başından beri oynadığı ilk iki maçta istediği puanları kazanamayan lacivert beyazlı takım Fethiyespor, Karagümrük Maçına hazırlanıyor. Fethiye ve Ölüdeniz’deki tesislerde antrenmanlarını aralıksız sürdüren Fethiyespor’da dikkatler Karagümrük maçına kitlendi. Deplasmanda puan ya da puanlarla dönmek isteyen takım, rahat bir nefes de almak istiyor.

Karagümrük Maçı öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, geçtiğimiz hafta oynanan Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasını da değerlendirdi. Eriş, “Biz oyunun tamamıyla hakim olduğumuz son 10 dakikasını hiç beklenmedik bir skorla bitirdiğimiz bir müsabaka oynadık. Elbette ki kazanmayı çok istemiştik. 2 haftadır da kazanmaya çok yakın mücadeleler veriyoruz. Özellikle kendi sahamızda, kendi seyircimiz önünde kazanmaya bu kadar yakınken berabere bitirdik. Bizim gibi tecrübeli bir takımın kaybetmemesi gereken 2 puan kaybettik.Bu hepimizi çok üzdü. Demek ki futbolda her daim rakibi ciddiye almamız gerekiyor. Skora göre bazen hareket etmek gerekiyor. Biz seyircimizin müthiş coşkusuyla, onların heyecanıyla oynanan oyunun huzurunu mutluluğunu yakalamışken coşkuyu tavan yapacak bir hale getirdik. Sezonun henüz başında bu kadar iyi oynayan takımın böyle puan kaybetmesi yol kazası olarak görüyorum” dedi.

Eriş, “Elbette ki istediğimiz sonuçları alacağız. Biz istediğimiz sonuçları alabilecek bir takımız. Vuruşlarımızdaki eksikliğimizi ortadan kaldıracağız. Sadece biraz zamana ihtiyacımız olacak. Oyuncularımızın kalitesinden şüphe etmiyoruz. Biz iyi bir takımız. Ümit ediyorum ilerleyen haftalarda bunu çok daha net göstereceğiz. İnşallah bizden istenen sonuçlar gelecek. Karagümrük takımı iyi bir kadro kurdu. 2 haftadır aldığı sonuçlar kurdukları kadroyla orantılı değil. Maç sonuçlarını şans olarak değerlendiriyorlar. Böyle bir zor müsabakada istediğimiz sonuçları alıp dönmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme