Erdal Orhan unutulmadı

Fethiye'nin tanınmış duayen gazetecilerinden, politikacı ve muhasebeci Erdal Orhan geçtiğimiz yıl 16 Ağustos'ta aramızdan ayrılmıştı. Ailesi ve sevenleri Orhan'ı ölümünün birinci yıl dönümünde unutmadı. Orhan Ailesi ile Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Merkez Yeni Camiinde Cuma Namazı öncesinde vatandaşlara kar şerbeti ve helva ikramında bulunuldu.

  • 3379
Erdal Orhan unutulmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye siyasetinde yer almış, Fethiyespor sevdalısı, gazeteci ve serbest muhasebeci Erdal Orhan, geçtiğimiz yıl sağlık sorunlarından dolayı vefat etmişti. Zorlar Mahallesi Mezarlığı’na defnedilen Orhan anısına ailesi ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Merkez Yeni Camii’nde; Cuma Namazı öncesinde kar şerbeti ve helva ikramı yapıldı. Fethiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Halime Ok, eşi Sevim Orhan ve kardeşleri Ertürk Orhan ve Dr. Ertuğrul Orhan’ın yer aldığı programa yoğun bir katılım oldu.

 

Merhum Erdal Orhan’ın eşi Sevim Orhan yaptığı açıklamada, “Eşim geçen yıl 16 Ağustos’ta aramızdan ayrıldı. Herkes çok üzüldü, cenazesine yoğun bir katılım oldu. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağız. Kendisi devrimci ve güzel bir insandı. İyi baba ve iyi bir eşti. Ölüm yıldönümünde arkadaşları ve sevenleri ile bir arada olabilmek adına böyle bir etkinlik düzenledim” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme