• Haberler
  • Spor
  • Erçetin, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemcileri Derneği Yönetimine Seçildi

Erçetin, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemcileri Derneği Yönetimine Seçildi

81 ilde şubesi ve yaklaşık 7900 üyesi olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin 14. olağan seçimli Genel Kurul Toplantısı Ankara'da yapıldı.

  • 267
Erçetin, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemcileri Derneği Yönetimine Seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kongre Salonun da gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığını Muğla İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Zağlı yaparken, İlhan Erdem ve Ali Uluyol’un listeleri başkanlık için çekişti. Yapılan seçim sonucunda İlhan Erdem 268 oy, Ali Uluyol ise 170 oy aldı.

Buna göre Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneğinin yeni Genel Başkanı İlhan Erdem olurken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; Kahraman Minnet, Ferdi Karadoruk, Özhan Kurt, Cevher Ahen, Alkan Altan, Fatih Pazı, Özgür Aygün, Muhsin Erçetin, Hakan Kabak, Emrah Ünal, Yusuf Kemal Coşgun, Onur Sekman, Erkan Odabaşı, Batuhan Topçu. 

MUĞLA BAŞKANI MUHSİN ERÇETİN YÖNETİME GİRDİ
Genel Başkan İlhan Erdem’in listesinden yönetime giren Muğla TFFHGD Başkanı Muhsin Erçetin, “ Bana güvenen genel başkanımız İlhan Erdem’e teşekkür ediyorum. Ayrıca ilk kez bir genel kurulda divan başkanlığını Muğla İl Hakem Kurulu Başkanlığı yapan Ali Zağlı hocam yaptı. Ali hocamın böylesi önemli bir genel kurulda divan başkanlığı yapmış olması Muğla adına gurur verici bir olaydır. Kendisini de tebrik ediyorum” dedi.

Erçetin, Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemcileri Derneği Yönetimine Seçildi

Bakmadan Geçme