ENGELLİLER DERTLERİNİ ANLATTI

Fethiye'deki kamu ve özel rehabilitasyon merkezleri ile Sakatlar Derneği üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ettiler.

  • 876
ENGELLİLER DERTLERİNİ ANLATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'deki kamu ve özel rehabilitasyon merkezleri ile Sakatlar Derneği üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret ettiler. Fethiye Belediye Meclis salonunda engellilerin ve dernek yetkililerinin ellerini tek tek sıkan başkan Karaca'ya dert ve dileklerini de anlatan engelli anneleri ve dernek yetkilileri Fethiye'nin Değirmenbaşı bölgesinde ayrılmış vaziyetteki alana Yaşam Merkezi yapılması için belediyenin öncülük yapmasını istediler.
Fethiye Bakım Rehabilitasyon Ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Fevzi Koyunoğlu, Özel Rehabilitasyon Merkezleri yetkilileri, Fethiye Sakatlar Derneği Başkanı Mustafa Bozbaş ve üyeleri hep birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başkan Alim Karaca, belediye meclis salonunda kabul ettiği misafirlerinin ellerini tek tek sıktı. Karaca'ya bir dernek üyesi tarafından kırmızı karanfiller sunuldu. Karaca da bu karanfilleri konuklar arasındaki bayanlara verdi. Başkan Karaca, dernek yöneticilerinin ve engelli annelerinin taleplerini dinledi. Bir engelli annesi Fethiye'nin Değirmenbaşı mevkiinde engellilere özel yaşam alanı projesinin bulunduğunu, bu projeyi Fethiye Belediyesinin hayata geçirmesini istedi. Bir tekerlekli sandalyeye mahkum olan kadın da evlerinin ayda bir kez bile olsa temizletilebilmesinde belediye desteği beklediklerini söyledi. Bu talepleri tek tek not alan Başkan Alim Karaca, Fethiye'de Muğla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte özel projeler gerçekleştireceklerini ifade etti. Karaca, ''Fethiye'de güzel şeyler yapılacak. Yaşam alanı projesi ile ilgili olarak Kaymakam Muzaffer Şahiner ile görüşeceğim. Yaşlı, yatalak ailelerin,engellilerin evlerinin temizlenmesi için belediye olarak mutlaka çalışma yapacağız. Sizlerin taleplerini yerine getirmek için yoğun gayret sarf edeceğim'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme