ENDURO'DA SEZONUN 2. AYAK HEYECANI FETHİYE'DE!

Türkiye Enduro Şampiyonasının ilk ayak yarışmalarının İzmir Urla'da gerçekleşmesinin ardından yapılarından 2. Ayak yarışmaları 28 Nisan Pazar günü Fethiye'de yapılacak.

  • 1628
ENDURO'DA SEZONUN 2. AYAK HEYECANI FETHİYE'DE!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye EnduroŞampiyonası’nasının ilk ayak yarışmalarının İzmir Urla’da gerçekleşmesinin ardından yapılarından 2. Ayak yarışmaları 28 Nisan Pazar günü Fethiye’de yapılacak. Her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turistin ziyaret ettiği şehirlerde organize edilen şampiyonada, insan ve makinanın zorlu doğal engellerle mücadelesine bu hafta sonu Akdeniz Off Road Park’ta tanık olacağız. Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun desteğiyle Fethiye Orman Spor Kulübü’nün organize ettiği Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası 2. Ayak Yarışı 27-28 Nisan’da Esenköy mevkiindeki Akdeniz Off-Road Park’ta iki gün sürecek. Üç test etabının yer aldığı Fethiye yarışı, heyecan dolu mücadelelere sahne olacak.

 

Fethiye Orman Spor Kulübü, hazırladığı zorlu ekstrem ve MX etabı ile orta sertlikteki enduro etaplarıyla hem yarışçılara hem de izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Yarış severler, 27 Nisan Cumartesi günü Ekstrem testte yapılacak sıralama yarışı müthiş heyecanına ortak olurken, 28 Ekim Pazar günü ise Kros (2,3 km), Ekstrem (800 mt) ve Enduro test (4,5) ile gün boyu yarışçıların büyük çekişmesine şahit olacak. Ara etaplarla birlikte toplam 30 km’lik parkurda sporcular 4 tur (120 km) atacak. Fethiye de ki Enduro ve ATV şampiyonası 2. Ayak yarışmalarına 17 bölgeden 170 sporcunun katılması bekleniyor.

 

Yarışın idari ve teknik kontrolleri 27 Nisan Cumartesi günü saat 09:00-12:00 arası Fethiye Kültür Merkezi (Beşkaza Meydanı) önünde yapılacak. Şampiyonanın magazin startı ise aynı gün  saat 13:00’da verilecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim kurulu üyesi Sadık Özdemir Türkiye enduro şampiyonası ile ATV şampiyonası 2. Ayak yarışmaları 27-28 Nisan Tarihlerinde Fethiye de yapılacak. Bu Yarışmaların Hazırlıkları devam ediyor. 17 Bölgeden 170 sporcuyu Fethiye de ağırlayacağız dedi.

Bakmadan Geçme