En Acı Bayramı Yaşıyorlar

Onlar İçin Bayram Çok Farklı Anlamlar Taşıyor

  • 3219
En Acı Bayramı Yaşıyorlar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ankara'da 17 Şubat 2016 tarihinde Hava Kuvvetleri servis aracı geçerken patlatılan bomba ile 29 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda şehit olan Hava Kuvvetleri sivil memuru Orçun Münyas'ın annesi Gürsel Münyas ve babası Mehmet Münyas en acı bayramı yaşadı. Münyas çifti, bayram günü biricik oğlunun mezarını ziyaret ederek; duada bulundular.

Ankara'da 17 Şubat 2016 tarihinde Hava Kuvvetleri servis aracı geçerken patlatılan bomba ile 29 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda şehit olan Hava Kuvvetleri sivil memuru Orçun Münyas'ın annesi Gürsel Münyas ve babası Mehmet Münyas en acı bayramı yaşadı. Ramazan Bayramı nedeni ile şehit oğlu Orçun Münyas'ın Taşyaka Mezarlığındaki mezarını ziyaret eden Gürsel-Mehmet Münyas çifti, bayramın çok acı geçtiğini söylediler. En acı bayramı yaşadıklarını ifade eden anne Gürsel Münyas, ''Oğlum sanki gelecek gibi. Her bayram bu acıyı yaşıyoruz. Vatanımız sağ olsun diyoruz. Tüm halkımızın bayramını kutluyoruz'' dedi.
Acılı baba Mehmet Münyas da çok duygulanınca konuşamadı. Tüm halkın bayramını kutladı.

Yorumlar 1
Elif munyas 05 Şubat 2019 08:18

Biz şehit ailesi olarak ilk günden son güne kadar hiç zaman vatan sağolsun demedik.cunku kardeşim şehit Orçun munyas vatani görevi sırasında şehit olmadı.haince yapılan BOMBALİ saldırı sonucu şehit oldu.lutfen bu şekilde yazılar yazarak bizlerin acısını daha da arttirmayin..bu şekilde yazılan cümleler bizleri daha yıkıyor.bu acının ne demek olduğunu hiç bir şekilde yasamadikca kimse ama kimse anlayamaz.

Bakmadan Geçme