EDİP AKBAYRAM'DAN MUHTEŞEM KONSER

Fethiye Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Konseri'nde ünlü sanatçı, büyük üstat Edip Akbayram sahne aldı.

  • 2764
EDİP AKBAYRAM'DAN MUHTEŞEM KONSER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Fethiye Belediyesi'nin düzenlediği konserde Edip Akbayram hayranlarıyla buluştu. Beşkaza Meydanı'nda gerçekleşen konserde yediden yetmişe herkes Edip Akbayram ile bayram coşkusunu yaşadı.

 

Edip Akbayram, ‘aldırma gönül’, ‘sen benden gittin gideli’, ‘eşkıya dünyaya’, ‘güzel günler göreceğiz’ gibi birbirinden güzel şarkılarını Beşkaza Meydanı’nı dolduran binler ile birlikte söyledi.

 

 KARACA, “MARTIN SONU BAHAR OLDU”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, sahneye alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde çıktı. Beşkaza Meydanı’nı dolduran binlerce vatandaşa seslenen Başkan Karaca, herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Karaca, “ Hasretinle yolunu beklediğimiz Edip ağabeyimizi sizlerle buluşturmak mutluluk duyuyoruz. Sizlere, ‘martın sonu bahar’ olacak demiştik. Ve gerçekten martın sonu bahar oldu. Güzel bir bahar akşamında tarihi bir günde, tek başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün gençlerimize armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na hepiniz hoş geldiniz. Gençliğimizin ekolü, çizgisini hiçbir zaman bozmayan değerli büyüğümüz Edip ağabeyimize sizlerin huzurunda tekrar teşekkür ediyorum. Değerli büyüğümüz bize bugün şu sözü verdi; 5 yıl boyunca bizim her türlü etkinliklerimize destek vereceğini ifade etti. Bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

 KARACA, “CEKETİMLE GELDİM, GEREKTİĞİ TAKTİRDE CEKETİMLE GİDERİM”

Siyasi hayatında şimdiye kadar her zaman halkın içinde olduğunu ifade eden Karaca, “Bundan sonra sizlerle olmaya devam edip, sizler için çalışacağım. Düşük bir bütçeyle seçim çalışması yaptık. Sizler bizi dünyanın en güzel şehrine belediye başkanı yaptınız. Ben buraya ceketimle geldim. Gerektiği taktirde 5 yıl sonra ceketimle gideceğim. Her türlü mal beyanlarımı belediyeye verdim” dedi. Karaca, Ağustos ayında gençlere bir sürpriz hazırladıklarını ve Fethiye’de çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacaklarının da altını çizdi. Karaca sözlerini, ‘her şey güzel olacak’ sözleriyle tamamladı. Başkan Karaca’nın konuşmasının ardından ünlü sanatçı Edip Akbayram birbirinden güzel şarkılarını, binlerce Fethiyeli ile birlikte söyledi.

 

 

Bakmadan Geçme