Dinçel, 'Fethiyespor Her Maçını Kazanmak İçin Sahaya Çıkacak'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor'u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

  • 465

Ligin 31. haftasında seyircisi önünde küme düşmesi garantilenen Uşakspor’u ağırlayan Fethiyespor, karşılaşmayı farklı kazandı. İlk yarıya Ramazan, Nurettin ve Ahmet’in attığı gollerle 3-0 önde giren lacivert beyazlılar, ikinci yarıda da Murat’ın bulduğu golle mücadeleyi 4-0 kazanmasını bildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel bu karşılaşma ile önümüzdeki hafta oynayacakları Belediye Derincespor maçı ile ilgili konuştu.

‘Fethiyespor Her Maçını Kazanmak İçin Sahaya Çıkacak’
Biz hafta sonu ligin genç ekiplerinden Uşakspor ile  karşılaştık. Bu engeli iç sahada aştık. İyi oyun, iyi skorla bitirdik. Ligin bitimine kadar önümüzde 7 maçlık bir periyot var. Bu hafta sonu Derince deplasmanına gideceğiz, Derince deplasmanı hazırlıklarımıza dün itibari ile başladık. Biz bu 7 maçlık periyotta şu şekilde bakıyoruz; Fethiyespor her maçını kazanmak için çıkacak, mümkün olduğu kadar en fazla puanı toplayıp ligi en yüksek noktada bitirecek. Tüm hedefimiz bu.  Bu kalan 7 maçlık periyotta hedefi olan takımlarla oynayacağız. Hedefi nedir, kimi takım alt sıralardan kurtulmaya çalışıyor, kimi takım şampiyonluk mücadelesi veriyor, kimi takımda Play-off hattının içerisinde yer almaya çalışıyor. Her maçın kendi adımıza çok önemi olduğunu düşünüyoruz ama biz biraz önce de ifade ettiğim gibi 7 maçta en yüksek puanı toplamaya çalışacağız ve her maça da kazanmak için çıkacağız. 

‘Her Maç 3 Puana Talibiz’
Konuşmasına devam eden Dinçel, “Bizim işimiz gerçekten disiplini içinde mutlak barındırılan bir iş. Ben iş disiplinini seven bir teknik adamım. Oyunculardan da iş anında ciddi olmalarını ve odaklanmalarını istiyorum. Burada rakibin kim olduğu hiç önemli değil. Futbolcular nasıl çizginin içerisindeyse biz de çizgilerin dışında yaşıyoruz eğer motivasyonu kaybedersek isteği, arzuyu kaybedersek başarılı olamayız. Bizde de bu istek, arzu olduğu sürece başarılı olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Fethiyespor sıkıntılı bir süreçteydi, hep birlikte el birliği ile burada yönetimimiz, başkanımız, taraftarlarımız, basınımız, futbolcularımız, personelimiz ile birlikte bu süreci atlattığımızı düşünüyorum. Belki matematiksel olarak herkesin sıkıntısı olabilir, parasal olarak hesap yaptığımızda ama belli bir çizgiye takımımız ulaştı. 8 haftadır kaybetmeyen bir Fethiyespor var inşallah bunu bu hafta Derince maçında da devam ettireceğiz, 9 haftaya çıkaracağız. Her maç üç puana talibiz inşallah bunu gerçekleştiririz. Sezon sonunda da yapacağımız değerlendirmede güzel şeyler konuşuruz. Ben bunu temenni ediyorum ve bu şekilde ciddi olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme