Destek böyle oluyor !!!

Fethiyespor'da ekonomik sıkıntılar yaşarken, ilk hafta karşılaşacağımız Şanlıurfaspor'dan gelen bir haber şaşırttı.

  • 1498
Destek böyle oluyor !!!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, belediye olarak Şanlıurfaspor’a 3 milyon Lira’lık maddi destekte bulunduklarını belirterek yeni sezon için de 7 bin 500 kombine bileti alarak gençlere dağıtacaklarını söyledi.

Fethiyespor ekonomik sıkıntılar yaşarken, diğer büyükşehir belediyelerinin takımlarına olan katkıları ise ''destek böyle olur'' dedirtti. 

Şanlıurfaspor’a her zaman destek verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Yasaların bizlere verdiği yetkiye dayanarak da her zaman maddi desteğimizi sürdürüyoruz. Hangi yönetim gelirse gelsin her zaman destek veriyoruz. Çünkü Şanlıurfaspor Şanlıurfa’nın marka değeri ve Şanlıurfalıları ilgilendirdiği için sahip çıkıyoruz. 3 Milyon Lira’ya kadar Şanlıurfaspor’a maddi destekte bulunmuş, kaynak aktarılmıştır. Bunu yönetim kurulumuz ve Başkanımız ile görüştük. Yine bu yıl sezon başlamadan 500 bin Lira’lık bir kaynak sağlanmıştır. Ve gerekli olan kaynak çalışmalarımıza da devam ediyoruz, 7 bin 500 kombine alıp gençlerimize dağıtacağız'' dedi.

Ayrıca her türlü projeye açık olduklarını belirterek “Şanlıurfaspor’un kalıcı gelirler noktasında Büyükşehir Belediyesi olarak yetkilerimiz çerçevesinde hangi proje önümüze gelirse gelsin sorumluluk alarak Şanlıurfaspor için imzalamaya hazırız. ” şeklinde konuştu.

Fethiyespor ise bu yıl 800 kombine satarak, geçen yılların 2 katına çıktı.. Fakat karşılacağımız takımlara bakınca ortadaki farkta açıkça gözüküyor. 

 

Bakmadan Geçme