DERNEĞİN RESMİ AÇILIŞI YAPILIYOR

Geçtiğimiz günlerde Fethiye'de 15 Temmuz Derneği faaliyete geçmişti. Ak Parti geçtiğimiz dönem Fethiye İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden iş adamı Harun Balcı tarafından kurulan derneğin açılışı bugün saat 15:00'te törenle gerçekleştirilecek. 15 Temmuz Derneği kurucu Başkanı Harun Balcı, ''Bu dernek 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsüne karşı çıkan bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizin önünde saygı ile eğilen tüm vatandaşlarımızın hiç bir parti ve siyasi görüş ayrımı yapmadan tüm Fethiyelilerin derneğidir'' dedi.

  • 849
DERNEĞİN RESMİ AÇILIŞI YAPILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Arıkaya pasajında faaliyete geçen Fethiye 15 Temmuz Derneği Başkanı Harun Balcı, ''Devletimiz ve milletimizin istiklal ve istikbaline kastetmeye teşebbüs eden hain FETÖ terör örgütünün kanlı darbe girişimini tarihte eşi benzeri görülmedik bir kahramanlıkla bertaraf eden aziz milletimizin 15 Temmuz Şehitleri anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıl dönümünde anıyoruz.

15 Temmuz destanı, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile Türk Silahlı kuvvetleri içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmi ile milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı, Emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane direnişiyle kazanılmış ve tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir.

Bu hain darbe teşebbüsünü yarınlarımıza en iyi şekilde anlatmalıyız. Bu nedenle, 15 Temmuz darbe girişiminde, aziz milletimizin göstermiş olduğu bu güçlü iradenin, her daim hafızalarda diri tutulması Fevkalade önemlidir.

Dış güçlerin ve tüm şer odaklarının saldırılarına rağmen ülkemiz gün geçtikçe büyümeye, kalkınmaya, refahını artırmaya devam ediyor ve edecektir. Fethiye 15 Temmuz Derneği ’de bu kalkınmada üzerine düşen görev ve sorumluluğunu en üst seviyede yerine getirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle;  vatan uğrunda canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize sağlık ve şifalar temenni ediyor, iradesine, demokrasisine, istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan milletimizin Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik gününü en içten duygularımızla yad ediyoruz” dedi.

Kurucu Başkan Harun Balcı, derneğin açılış törenini bugün saat 15:00'te yapacaklarını belirterek; yönetim kurulu üyelerini tanıtıp, derneğe hemen herkesin üye olabileceğini, ayrıca Fethiye'de Kaymakamlık Başkanlığında yapılacak etkinliklerde yer alıp destek vereceklerini ifade etti.

Bakmadan Geçme