CURA ''Milliyetçi Hareket Partisinin bitmediğini herkes görmüştür''

MHP'nin aldığı sonuçları değerlendiren MHP Fethiye ilçe başkanı Osman Cura, '' sandığa kim girdiyse seçimden o çıkmıştır.Milliyetçi Hareket Partisinin bitmediğini herkes görmüştür'' ifadelerini kullandı.

  • 6057
CURA ''Milliyetçi Hareket Partisinin bitmediğini herkes görmüştür''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhur İttifakının destekleriyle Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesi ile MHP’nin aldığı sonuçları değerlendiren Osman Cura, ‘’ sandığa kim girdiyse seçimden o çıkmıştır.Milliyetçi Hareket Partisinin bitmediğini herkes görmüştür’’ ifadelerini kullandı.

Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerindeCumhur İttifakının destekleriyle Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda Cumhurbaşkanı seçilmesi ile MHP’nin aldığı sonuçları değerlendiren MHP Fethiye ilçe başkanı Osman Cura, ‘’ sandığa kim girdiyse seçimden o çıkmıştır’’ ifadelerini kullandı. Seçim sonuçlarının Türk Milletine, Vatan’a, Fethiye ve Muğla’ya hayırlı olması dileklerinde bulunan MHP Fethiye ilçe başkanı Osman Cura, ‘’ Fethiye’de olumsuz bir durumla karşılaşmadık’’ ifadelerini kullandı. Cura ‘’24 Haziran seçimleri Türk Milletine Vatanımıza Fethiye’mize Muğla’mıza hayırlı uğurlu olsun. Seçim kampanyası boyunca Fethiye’mizde hiçbir olumsuz hareket ile karşılaşmadık seçim günü de karşılaşmadık. Bu durum Fethiye’mizde demokrasinin olgunlaştığının göstergesidir. Fethiye halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi önce Ülkem ve Milletim sonra Partim ve ben felsefesi ile hareket etmeye devam ediyor. Bizim bakış açımız budur.Seçim sonuçları kendimiz açısından Türkiye geneli için memnuniyet vericidir. Milliyetçi Hareket Partisinin bitmediğini herkes görmüştür. Türkiye genelinde bana göre üstün bir başarı elde etmiştir. Çünkü milliyetçi hareket partisinin üzerinde 2015 ten bu yana bir çok oyun oynanmaktadır.Bu oyunlara rağmen Milliyetçi Hareket Partisi mevcut oyunu korumuş ve cumhur ittifakının bu günden itibaren resmen ortağı olmuştur. Nasıl olurda Milliyetçi Hareket Partisi bitti derler. Bugün biz iktidar ortağıyız.Bu konuda genel başkanım Sayın Devlet Bahçeliye sonsuz minnettarız. Ege bölgesinde özellikle Milliyetçi Hareket Partisinin çeşitli nedenlerden dolayı oy kaybettiğini herkes biliyor. Bunun değişik sebepleri var ama Türkiye genelinde böyle bir sıkıntı yok.En kısa sürede Ege bölgesinde de yine bayrağı zirveye taşıyacağız’’ diye konuştu.

Bakmadan Geçme