CUMHURBAŞKANLIĞI'NDA MUĞLA ZİRVESİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen AK Parti Muğla heyeti 'Muğla her şeyin en güzeline layıktır' dedi. Muğla'nın beklediği yatırımları ve çalışmaları anlatmak ve en kısa sürede yapılması için gerekli çalışmaların başlatılmasını sağlamak için yapılan toplantının oldukça verimli geçtiği ifade edildi.

  • 2369
CUMHURBAŞKANLIĞI'NDA MUĞLA ZİRVESİ 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Muğla il başkanlığı tarafından yapılan açıklamada: "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davetleriyle 16 Ağustos 2019 Cuma günü Cumhurbaşkanlığı Okluk Konuk Evi’ne davet edilen İl Başkanımız Kadem Mete burada yapılan baş başa görüşmenin ardından, 17 Ağustos 2019 Cumartesi akşamı İl Başkanımız Başkanlığın’da ki İl Kadın Kolları Başkanı, İl Gençlik Kolları Başkanı, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, İl Yürütme Kurulu, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarından oluşan heyet Cumhurbaşkanımız tarafından ağırlanmak üzere davet edildiler.

Dört buçuk saat süren bu toplantıda tüm teşkilat mensuplarıyla tek tek tanışan Cumhurbaşkanımız, Belediye Başkanlarımız ve İlçe Başkanlarımızın projelerini ayrıntılı şekilde dinleyerek Muğlamıza yapılacak olan yatırımlar noktasında ilgili bakanlıklara gerekli talimatları vererek; 21 Ağustos 2019 Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay’ın Başkanlığında toplanarak ve Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli, Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez ve Bakan Yardımcılarından oluşan heyet Ankara’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde İl Başkanımız Kadem Mete Başkanlığında ki heyetle bir araya geldiler.

İlimizin beklediği yatırımları ve çalışmaları anlatmak üzere toplantıya İl Başkanımız ile birlikte Milletvekillerimiz Sayın Mehmet Yavuz Demir, Sayın Yelda Erol Gökcan ve Dalaman Belediye Başkanımız SayınMuhammet Karakuş, Kavaklıdere Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Demir, Köyceğiz Belediye Başkanımız Sayın Kamil Ceylan, Ortaca Belediye Başkanımız Sayın Alim Uzundemir, Yatağan Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Toksöz, Ula Belediye Başkanımız Sayın İsmail Akkaya ve Seydikemer Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz katıldılar.

Toplantıda ilimize yapılacak yatırımlar tek tek gündeme alınarak, ilgili bakanlıklar tarafından çalışmalara başlanmasına karar verildi.

Muğla'mız için müjdelerle dolu olan bu toplantının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederken, ilimize verdikleri desteklerden dolayı başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay ve Bakanlarımıza hemşerilerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Adalet ve Kalkınma Partisi olarak, güzel işler başarmak için çalışmalarımızın hızla devam edeceğini bildirir, Muğla'mızın her şeyin en güzeline layık olduğunu bir kez daha ifade etmek isteriz. Saygılarımızla" denildi.

Bakmadan Geçme