'Fethiye Cuma Pazarı Şampiyonlar Ligi, Salı Pazarı UEFA Ligi Gibi'

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Cuma günleri kurulan Cuma Pazarı'nda, Fethiyespor'un sevilen isimlerinden Mustafa Ercümer, pazardaki fiyatlar hakkında konuştu. Ercümer, 'Cuma Pazarı Şampiyonlar Ligi, Salı Pazarı UEFA Ligi Gibi' dedi.

  • 738

Fethiye’de her Cuma günleri kurulan Cuma Pazarı’na vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Havaların ısınmasıyla birlikte kendilerini dışarı atan vatandaşlar, Fethiye Cuma Pazarı’nda alışveriş yapmayı ihmal etmedi. Fethiyespor’un sevilen taraftar yüzü Mustafa Ercümer, Fethiye Cuma Pazarı hakkında açıklamalarda bulundu.

‘Cuma Pazarı Şampiyonlar Ligi, Salı Pazarı UEFA Ligi Gibi’
 Mustafa Ercümer yaptığı açıklamada, “Lahana aldım şimdi bunları ördeklere atacağım. Fiyatların bir türlü ayarı yok. Sarımsak çok pahalı, bu bizim vitaminimiz. İstanbul’da 80 TL. Fiyatlarda çok oynaklık var. İnşallah bu fiyatlara ayar çekmek lazım. Tabii ki köylü milletin efendisidir. Annelerimiz babalarımız onlar kazansın tabii ki. Cuma Pazarı Şampiyonlar Ligi gibi, Salı Pazarı UEFA Ligi gibi. Salı Pazarı bana göre daha pahalı. Ben Cuma Pazarı’nı daha çok seviyorum. Çünkü köylüye bire bir dokunuyoruz. Para direk adrese gidiyor. Onun için onlar mutluyla biz de mutluyuz. 3-5 TL helal hoş olsun” dedi.
 

Bakmadan Geçme