CHP'de Zafer Gibi Bayramlaşma

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe teşkilatında bayramlaşma töreni ilk gün yapıldı. Parti İlçe binasında öğle saatlerinde başlayan bayramlaşma etkinliğine yoğun katılım oldu.

  • 933
CHP'de Zafer Gibi Bayramlaşma
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe teşkilatında bayramlaşma töreni ilk gün yapıldı. Parti İlçe binasında öğle saatlerinde başlayan bayramlaşma etkinliğine yoğun katılım oldu.

CHP İlçe Teşkilatındaki bayramlaşma törenine CHP Fethiye İlçe başkanı Ali Özgür Kullukçu, İbrahim Öztürk, Burak Erbay, Mürsel Alban, CHP Muğla İl başkan vekili Vahdettin Yıldız, CHP Muğla milletvekili Nurettin Demir ile Ömer Süha Aldan, CHP Muğla eski Milletvekili Ali Cumhur Yaka ve Sami Gökmen'in yanı sıra kadın ve gençlik kolları da katıldı.  

Bayram havasında geçen bayramlaşma töreninde CHP eski ilçe başkanı Emrah Doğu’nun oğlu eski ilçe gençlik kolları başkanı Turan Doğu da yer alıp etkinliğe renk kattı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bayramlaşma etkinliği sonunda ilçe başkanı Ali Özgür Kullukçu gençlerle toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

''BAYRAMDA DA ÇALIŞACAĞIZ''

Bayramlaşma  töreninde konuşan CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu tüm Fethiyelilerin ve Seydikemerli vatandaşların bayramını kutladı. Kullukçu; ''24 Haziran gecesi İnşallah Türkiye’de çifte bayram yaşayacağız'' ifadelerini kullandı. Kullukçu; “Seçim süreci çok ani ve hızlı bir şekilde başladı. Biz de teşkilat olarak gereken hazırlıkları yapmıştık ve çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürmekteyiz. Bu gün itibariyle seçime 9 gün kaldı. Seçim çalışmalarını 7/24 hiç durmadan sürdürüyoruz. İlimizde de bayram boyunca seçim çalışmaları tam gün itibariyle devam edecek. Muğla genelinde 2 ayrı program gerçekleştiriyoruz.  Tüm teşkilatlarımızı ziyaret edeceğiz ve partililerimizle kucaklaşacağız” dedi.
''BAŞARI ELDE EDECEĞİZ''

Kullukçu; “Bildiğiniz gibi referandum oylaması da olmak üzere son 3 dönem CHP oylarını Fethiye’de yükselten ilçe teşkilatımız 24 Haziran seçimlerinde de büyük bir başarı elde edecektir. Bu inanç ve özveriyle çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Allah’ın izniyle 16 yıllık  baskıcı istidat dönemi ülkemizde sona erecek ve 25 Haziran’dan sonra hak, hukuk, adaletin var olduğu nice bayramlar kutlamak dileğiyle başta tüm Fethiyeli ve Seydikemerli hemşerilerim olmak üzere bayramınızı bir kez daha kutluyorum” dedi.

''PROJELERİMİZİ ANLATIYORUZ''

CHP Muğla Milletvekili adayı Fethiyeli eczacı İbrahim Ertürk de“Asıl bayramı kısmet olursa 24 Haziran gecesi kutlayacağız. Bu zor değil. Tünelin ucu gözükmüştür. İktidar büyük bir telaş  içerisindedir. Artık bitiş dönemine girmiş olduklarını herkes gözlemliyor. İnşallah adayımız Muharrem İnce Cumhurbaşkanı olacak. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

''MUHARREM İNCE DÖNEMİ BAŞLAYACAK''

CHP Muğla Milletvekili adayı Burak Erbay da “Mahalle, mahalle değil kapı kapı geziyoruz. Her çaldığımız kapıda ve her uğradığımız dükkanda; vatandaşların sıkıntılarını dinliyoruz. Köylü, çiftçi, esnaf başta olmak üzere  vatandaşlarımızın zor durumda olduklarını gözlemliyoruz. Projelerimizi anlatıyoruz. Herkes diyor ki; ayrıştırıcı ve  baskıcı 16 yıllık dönemin son ermesini istiyor. İnşallah 25 Haziran’dan sonra yeni bir dönem  Muharrem İnce dönemi başlıyor. Kurban Bayramını çok daha güzel kutlayacağız” ifadelerini kullandı.
''KARANLIKTAN ÇIKACAĞIZ''

Eski bayramların kalmadığını ifade eden CHP Muğla Milletvekili adayı Mürsel Alban da “Bayramlarımızı bayram tadında kutlayamıyoruz. Olaysız geçen bir gün bile yok. Bayramları bayram tadında kutlamak hepimizin isteği. 16 yıllık baskıcı rejim sayesinde toplumun tadı, tuzu kalmadı. Bir ülkede demokrasi  ve adalet  olursa huzur olur. Demokrasi olursa bayramlarda bayram tadında kutlanır. Halkımız zor günler geçirmekte. Üretim  ve  ekonomi diye bir şey kalmadı. Esnafımız ve iş adamlarımız zor günler yaşıyor.  Üretim yok. Göstermelik  sosyal yardımlarla ekonomi nasıl düzelecek. Vatandaşlarımız para kazanırsa bayramlarda neşe dolu geçer. Bunların hepsi 24 Haziran’dan sonra düzelecek. Karanlıktan aydınlığa çıkacağız. Hepinizin bayramını bir kez daha kutluyorum” dedi.
''24 HAZİRAN'DA KURTULACAĞIZ''

“Son üç dönemdir ilimizi ve bölgemizi mecliste en iyi şekilde temsil ettik” diyen CHP Muğla milletvekili Nurettin Demir de “Başta TBMM olmak üzere her alanda ilimizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanmaktayım. Ne yazık ki sağlıklı bir yönetim ve demokratik bir ortam tam olarak olmadığı için hep sıkıntılı ve sancılı dönemler yaşadık'' dedi. Demir; ''16 yıllık bu dönemde; sürekli olarak insanlarımız huzursuz ve kaygılı günler  yaşadı. Ülkemizin geleceği  ile ilgili belirsizliğin sürdüğü bu baskıcı dönemden İnşallah bu sefer 24 Haziran’da kurtulacağız. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce  bir umut ışığı gibi doğacaktır. Buna yürekten  inanıyorum. Çünkü çok farklı ve heyecanlı bir şekilde her gittiği yerde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Ben 24 Haziran’dan sonra Muğla Tıp fakültesindeki görevime geri döneceğim. Yeni seçilen arkadaşlarıma da şimdiden başarılar diliyorum ve her zaman yanlarındayım.  Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

''5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ''

CHP Muğla milletvekili Ömer Süha Aldan da “Kuşkusuz ülke olarak çok  zor yıllar yaşadık. 16 yıllık zamana bakınca ne kadar çok zor dönemler yaşadığımızı bir kez daha iyi anlıyoruz. Fakat umudumuzu yitirmemek gerekiyor. 24 Haziran’dan sonra umudumuzun artık zaferle sonuçlanacağına inanmaktayım. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin  hem ülkemiz genelinde hem de Muğla’mızda çok büyük bir çıkış yapacağını da; çok iyi biliyorum. Bu büyük çıkış ile inşallah Millet ittifakı  iktidara gelecektir. Şunu herkes bilsin; Muğla’da da 5 milletvekili çıkaracağız. Evim Fethiye’de. Ben kalan hayatımı Fethiye’de geçireceğim. Yine sizlerle birlikte olacağım, partim için çalışmalarıma devam edeceğim. Seçilen arkadaşlarıma da danışmanlık yapacağım” diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme