CHP'DE ALİM KARACA, SAHAYA İNİYOR

Uzun bir bekleyişten sonra CHP'nin Fethiye'de Alim Karaca'yı Fethiye Belediye Başkan adayı olarak göstermesinin ardından Karaca, Çarşamba günü seçim startını kalabalık bir grupla verecek

  • 3772
CHP'DE ALİM KARACA, SAHAYA İNİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun bir bekleyişten sonra CHP'nin Fethiye'de Alim Karaca'yı Fethiye Belediye Başkan adayı olarak göstermesinin ardından Karaca, Çarşamba günü seçim startını kalabalık bir grupla verecek.

CHP'den Belediye Başkan aday başvurusunu da yine kalabalık bir grupla yapan Alim Karaca, CHP İlçe binasında çarşamba günü saat 14:00'te bir basın açıklamasıyla seçim çalışmalarına başlayacak. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Seydikemer Belediye Başkan adayı olan ancak kazanamayan Alim Karaca'nın Fethiye Belediye Başkanlığını kazanmak için aylardır çalışma yaptığı da biliniyor.

Tüm halkın ve partililerinin davet edildiği basın açıklamasıyla birlikte gece gündüz durmadan çalışacağını ifade eden Karaca, Fethiye'de herkesin belediye başkanı olacağını, tüm gönüllere gireceğini söyledi.

Alim Karaca sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Tüm CHP’lilerin kendi adaylarıyla, göğüslerini gererek girdikleri ve kazandıkları bir seçimi hayal ediyorduk. Bu gerçekleşiyor artık.Bizimde Fethiye'miz için söyleyecek çok güzel sözlerimiz, hayata geçirecek çok güzel projelerimiz var. Bu seçim tüm aday arkadaşlarımıza ve yoldaşlarımıza hayırlı olsun. Kazanan Fethiye olsun''

Bakmadan Geçme