CHP'de aday bolluğu

Parti içi muhalefetin şu günlerde tavan yaptığı CHP'de gözler yerel seçim öncesi Muğla'da da Belediye Başkanlıklarına çevrildi

  • 1259
CHP'de aday bolluğu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Parti içi muhalefetin şu günlerde tavan yaptığı CHP'de gözler yerel seçim öncesi Muğla'da da Belediye Başkanlıklarına çevrildi. Genel Merkezin özellikle Ege Bölgesi'nde muhalif cepheye yakın mevcut Belediye Başkanlarının üzerini çizdiği ileri sürülürken; Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın olan isimlerin aday yapılacağı ileri sürülüyor.

Muğla'da Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Genel Merkez'den yeniden Başkanlık onayı alacağını umarken, şu ana kadar Muğla'da Gürün'e karşı pek çok aday adayının ismi geçiyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mevcut başkan Osman Gürün'e karşı adaylığını ilk açıklayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmuştu. Ulalı Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, eski Milletvekilleri Nurettin Demir, Fevzi Topuz, Tolga Çandar da adaylıklarını açıklayan isimler oldular. Ayrıca Bursa Milletvekili Ceyhun İrgil'in de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için Muğla ve İlçeleri'nde ismi geçiyor. CHP'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için şu ana kadar 7 aday çıktı.

Bu isimlerden 4'ü eski Milletvekili olarak dikkat çekiyor. CHP'nin Muğla ve İlçeleri'nde de başta eski Belediye Başkanları olmak üzere pek çok aday adayının ismi geçiyor. Aday adaylarının son günlerde Ankara'da Genel Merkez ile dirsek temasında olduğu kaydediliyor.

Bakmadan Geçme