Ceviz, taraftarları tribüne davet etti

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Eleme karşılaşmalarında Fethiyespor, Fethiye Şehir Stadı'nda Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor'u ağırlayacak. Çarşamba günü (bugün) saat 19.00'da oynanacak karşılaşmaya tüm taraftarları davet eden Teknik Direktör Mustafa Ceviz, 'Kupayı da ligi de önemsiyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 1235
Ceviz, taraftarları tribüne davet etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kupada ilk maçında kazanmak istiyor. Zorlu Kocaeli deplasmanından puansız dönen lacivert beyazlılar, kendi evinde Hopaspor’a 5-3 yenilen 3. Lig 1. Grup temsilcisi Kızılcabölükspor’u yenmek istiyor. Son antrenmanını dün saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda yapan Fethiyespor, karşılaşma için tüm hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mustafa Ceviz kupayı ve ligi önemsediklerini kaydedip, “Tüm taraftarlarımızı karşılaşmaya bekliyoruz. Genç bir ekiple mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz haftalık basın toplantısında önce Kocaelispor maçını değerlendirdi. Ceviz, “İç saha galibiyeti ile moralli gittik. Daha önce söylediğim gibi grupta iddialı takımların başında Kocaelispor da geliyor. İlk kez kendi seyircisi ve yeni statlarında oynadılar. Puan ya da puanlar alabilmek için çalıştık. Takımımızın kazanabileceğine inanıyorduk. Rakibimiz hızlı çıkan bir takımdı. Kontra atakları oldu ama durdurduk. Bir anlık merkezi boş bıraktık, bu hatadan gol yedik. Alana iyi parselleyemedik. Turgay’ın şutunu kaleci kurtardı. İkinci yarıda baskılı oynarken, sonuç üretmek istedik ama üretemedik. Çok pozisyon bulamadık. Bulduğumuz bir pozisyonda Halil İbrahim mutlak golü sağlayamadı. Karşılaşmanın hakkaniyeti beraberlikti. Karşı tarafın direncini kıramadık. Kocaelispor’un da Fethiyespor’un da üst liglere çıkma arzusu var” dedi.

Teknik Direktör Mustafa Ceviz ikinci hafta sonunda ligde alınan sonuçları da değerlendirerek, “Turgutlu ve Derince takımları haftayı galibiyetle kapattılar. Bu takımlar da iyi takımlar. Ligin ilerleyen haftalarında daha da takımların lige daha iyi konsantre olacaklarını inanıyorum” dedi.

Bugün oynanacak kupa maçına tüm taraftarları davet eden Ceviz, “Mevcut oyuncularımızla mücadeleye devam edeceğiz. Taraftarlarımızı tribünlerde görmek istiyoruz. Kızılcabölük maçında genç oyuncularımız ve sonradan takıma katılan futbolcularla mücadele edeceğiz. Ağrı 1970 ile hafta sonu oynayacağımız maça da iyi hazırlanacağız. Erdi Bakırcı üst adalesinde sorun yaşıyor. Kaptan Sabri’nin de dinlendirilmesi gereken bir sakatlığı var. Turgay sakatlıktan yeni çıktı. Fatih Üge ve kamptan sonra takıma katılan bazı oyuncularımızın da biraz zamana ihtiyacı var. Kızılcabölük ve Ağrı 1970 maçlarını kazanmak istiyoruz. Genç oyuncular ile maç eksikliği olan oyuncularımızı Kızılcabölükspor maçı kadrosuna alacağız. Böylelikle bütün oyuncularımızın hazır olmasını istiyoruz. Çarşamba ve Pazar geceleri futbol adına bizim gecemiz olacaktır diye düşünüyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme