CEVİZ, LİGİ DEĞERLENDİRDİ

Bu yıl 3. ligde mücadele edecek olan Fethiyespor, tempo arttırarak lig hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Mustafa Ceviz FRT Televizyonuna yaptığı lig değerlendirmesinde ''Yarışın içinde 5-6 takım olur'' ifadelerini kullandı.

  • 993
CEVİZ, LİGİ DEĞERLENDİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yıl 3. ligde mücadele edecek olan Fethiyespor'da Esat Bakırcı yönetimindeki yönetim kurulu üyeleri, kulübün mali durumunu düzeltebilmek için yoğun bir gayret gösterirken, Moldava asıllı Rus iş adamı Victor Slivinschi, Fethiyespor’a 100Bin EURO’luk sponsor desteğinde bulunması lacivert beyazlı camiayı sevince boğdu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı'nın birlikte görüşmeler yaptığı Rus iş adamı Victor Slivinschi'nin Fethiyespor'a sponsor olmasıyla Fethiyespor borçlarını ödeyebilmek için büyük bir nefes aldı. Fethiye'de heyecan yaratan bu sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından Fethiyespor'daki transfer hamleleri de arttı. Arka arkaya önemli transferlere imza atan Fethiyespor'da Teknik Direktör Mustafa Ceviz, 3. lig 2. grupta bu sezon en az 5-6 takımın yarışın içinde olabileceğini söyledi. Ceviz, ''Bizimle birlikte tahmin ediyorum ki yarışın içinde 5-6 takım olur'' ifadelerini kullandı.

''YARIŞTA İYİ TAKIMLAR VAR''

Camianın 3. ligi uzun süredir görmediğini, yaşamadığını söyleyen Ceviz; ''Bizim grupta da önceki yıllarda başarılı olmuş Kocaelispor, Karşıyaka var. Hemen hemen geçen yıl bir çok takımı izleme fırsatım oldu. Sonra Karadeniz’den iyi takımlardan Of ve Fatsa var. Yeni çıkan il takımı Ağrı var, o da iyi transferler yapıyor. İstanbul’dan Tepecik gibi, yeni katılan Alemdar takımı var var. 3. Lige yeni çıktı. Ben Turgutlu’nun da iyi bir takım kuracağını düşünüyorum. Bizle beraber tahmin ediyorum yarışın içerisinde 5-6 takım olur.  Tabi ki ligi tanıyorum ama Fethiyespor kulübü yaklaşık 13 yıldan beri 2. Ligdeydi, sürekli biz 2. Ligi yaşadık. Hatta 1 yılda 1. Lige de çıktık. 3. Ligi uzun süredir camiamız görmemişti. İnşallah bu ligi de kısa sürede iyi bir şekilde tamamlayıp yine layık olduğumuz lige hatta üst liglere çıkma programını yaparız'' şeklinde konuştu.
ERDOĞAN CANKUŞ/FETHİYE

Bakmadan Geçme