Celal Özçelebi Hayatını Kaybetti (video)

Uzun yıllardır Fethiye'de yaşayan Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği'nin Türk Sanat Müziği koro şefi Celal Özçelebi, 71 yaşında vefat etti

  • 1349
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Celal Özçelebi Hayatını Kaybetti (video)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun yıllardır Fethiye'de yaşayan Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği'nin Türk Sanat Müziği koro şefi Celal Özçelebi, 71 yaşında vefat etti. Özçelebi'nin Fethiye Merkez yeni camiindeki cenaze namazına Fethiye'nin iş, ticaret, sanat ve siyaset dünyasının önemli simaları katıldı.


Aslen Çorumlu olan Türk Sanat Müziği sanatçısı Fethiye Güzel Sanatlar Kültür Derneği koro şefi Celal Özçelebi, geçirdiği rahatsızlık sonucu 71 yaşında vefat etti. Fethiye'de Güzel Sanatlar Kültür Derneği bünyesinde uzun yıllar onlarca konser veren pek çok gence müzik eğitimi vererek konservatuarlara girmesini sağlayan Celal Özçelebi, Kanal F döneminde de pek çok televizyon programı gerçekleştirmişti. Evli 2 çocuk babası ve 3 torun sahibi Celal Özçelebi'nin ani vefatı Fethiye ve çevresinde derin üzüntü yarattı.

 

Celal Özçelebi'nin Fethiye Merkez Yeni camiindeki cenaze namazına Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP Milletvekili adayı Hüseyin Kaan Kürşat Gönül, İYİ Parti Milletvekili adayı Koray Hayvacı, Fethiye Güzel Sanatlar Derneği Başkanı Hasan Kalkan, siyasi partilerin başkan ve üyeleri ile Fethiye'nin iş, sanat ve ticaret dünyasının önemli simaları, oda başkanları, baro temsilcileri, STK'ların başkan ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından helallik alınırken, Celal Özçelebi'nin cenazesi Foça Mezarlığı'nda dualarla toprağa verildi.

Akdenizli Medya Grup olarak Celal Özçelebi'ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Bakmadan Geçme