ÇAYLI, CUMA GÜNÜ SAHAYA İNİYOR

2019 yerel seçimlerinde AK Partiden Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı,Cuma günü Günlükbaşı-Yenimahalle meydanında sahaya iniyor. Sosyal medyada Yusuf Çaylı için yapılan ''Beşkaza evimiz, Çaylı reisimiz'' paylaşımları büyük ilgi çekiyor.

  • 1350
ÇAYLI, CUMA GÜNÜ SAHAYA İNİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2019 yerel seçimlerinde AK Partiden Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı,Cuma günü Günlükbaşı-Yenimahalle meydanında sahaya iniyor. Sosyal medyada Yusuf Çaylı için yapılan ''Beşkaza evimiz, Çaylı reisimiz'' paylaşımları büyük ilgi çekiyor.

Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Karaçulha eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Günlükbaşı-Yenimahalle'de 28 Eylül Cuma günü saat 19:00'dahalkla buluşuyor. Çaylı'nınbu toplantıda niçin Belediye Başkan aday adayı olduğunu net bir dille anlatması bekleniyor.
Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Yusuf Çaylı'nınuzun bir süredir sosyal medyada adaylığı ile ilgili oldukça esprili sözler yer alıyor. Sevenlerinin aday adaylığı açıklamasını yapmasını beklediği Yusuf Çaylı için sosyal medyada hem mahalle sakinlerinden hem de sevenlerinden hatta yabancı uyruklu vatandaşlara kadar ''Beşkaza evimiz, Çaylı reisimiz'' paylaşımları büyük dikkat çekiyor. Karaçulha Belediye eski Başkanı Yusuf Çaylı'nın Fethiye Belediye Başkanı olması için sevenlerinin ortaya koyduğu paylaşımlar üzerine bir davetiye hazırlatan Yusuf Çaylı, FRT TV ve Gerçek Fethiye Gazetesi'ne ziyarette bulunarak Genel Yayın Yönetmeni Zafer Özdemir'e davetiye bırakıp, Cuma günü Günlükbaşı-Yenimahalle meydanında yapacakları aday adaylığı tanıtım toplantısına davet etti.

''ÇAYLI MİSYONU GELİYOR''
Yusuf Çaylı, ziyarette yaptığı açıklamada; ''28 Eylül Cuma günü Günlükbaşı Yenimahalle’de aday adaylığı tanıtım toplantısına davet ediyorum. Basın olarak sizin orada olmanızı rica ediyoruz. Siyasetin birinci basamağını Günlükbaşı'nda verme hissi duyduk. Neden diye sorarsanız Yenimahalle dışardan çok fazla göç alan bir mahalle olduğu için artık orada Çaylımisyonunu on numaradan vurmamız lazım. Sizin aracılığınızla da tüm partili partisiz vatandaşlarımızı yeni mahalle meydanına bekliyoruz'' dedi.


''ÇAYLI RÜZGARI ESECEK''
Ak Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Yusuf Çaylı; '' İnşallah Cuma günü etkinliğimiz Fethiye'de büyük ilgi görecektir. Fethiye’mizin geleceği için iyi bir atmosfer olacaktır. Hayırlı olur diye düşünüyorum, hayırlı olan adayların gelmesini istiyoruz. Hangi partiden olursa olsun, biz ayrıştırıcı değil birleştirici bir çaylı olarak cuma günü ekibimizle Günlükbaşı-Yenimahalle meydanında hazırız. Ben Karaçulha’da10 yıl Belediye Başkanlığı yaptım.Karaçulha’nın dışında kalan bölge dahi bölgemize olan sempatimizi gördüğü için ''Beşkaza Evimiz, Çaylı reisimiz'' demesi o misyondan geliyor. Bizim milletimiz bizi istediği için seradaki adam bile olsun diyor, yaşlı kesim olsun, yabancı kesim olsun. Fethiye’de bir Yusuf Çaylı özlemi var. Demokraside çare bitmez, vatandaşa çare olmak için geliyoruz. Karaçulha'da biz iki dönem vatandaşa çare olmak için hizmet verdik. Oradan gelen bir özlem var vatandaşlar bu özlemi oradan bekliyor. Adaylık netleştikten sonra ise Fethiye’nin tüm mahalle ve köylerinitek tek buluşacağız, projelerimizi anlatacağız. Fethiye’yi iktidar ile şahlandıracağımızı anlatacağız. 31 Mart’ta Fethiye’de zafer ile çıkacağız, Allah izin verirse. Önce Yüce Allah’ım sonra halkımızın desteği ile Çaylı rüzgarı esecektir. Bunun böyle bilinmesini istiyorum. Fethiye’ye de hayırlı olur. Böyle vatanına hizmet edecek adayla yola çıkmasını milletimiz canı gönülden istiyor'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme