Can Kurtarmak İsterken Kaza Yaşadılar

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Muğla ve Fethiye'de de 112 Acil Sağlık ekipleri önemli bir hizmet gerçekleştirirken, olası kazalarla karşı karşıya kalıyor

  • 2592
Can Kurtarmak İsterken Kaza Yaşadılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Tüm Türkiye'de olduğu gibi Muğla ve Fethiye'de de 112 Acil Sağlık ekipleri önemli bir hizmet gerçekleştirirken, olası kazalarla karşı karşıya kalıyor. Can kurtarmak için kazazede ve hastaları acil merkezlere ve hastanelere yetiştirmek için zamanla yarışan 112 Acil sağlık ekipleri, kazalar ile burun buruna geliyor.
Fethiye ve çevresinde de hemen her talebe yetişmek için sirenler çalarak can kurtarmaya koşan 112 Acil sağlık ekipleri, zamanla yarışıyor. Olası kazalarda ve her türlü acil durumda ilk müdahaleyi olay yerinde yapan ekipler, en kısa sürede hastane acil merkezlerine yetişebilmek için büyük çaba sarf ediyor. Trafikteki tüm olumsuzluklara rağmen hastaları ve kazazedeleri hastaneye yetiştirmek isterken ambulanslar olası kazalarla karşı karşıya kalıyor. Fethiye'nin Çamköy merkezindeki acil sağlık ekibi de geçtiğimiz gün Antalya'dan Fethiye dönüşünde kaza yaşadı. Sürücü ve ekibinin küçük sıyrıklarla atlattığı kazada ambulansta maddi hasar oluştu.

 

Bakmadan Geçme