BURAK KOYUNCU FETHİYESPOR'DA

Fethiyespor Belçika KFC HO Kalken takımından 27 yaşındaki orta saha kanat oyuncusu Burak Koyuncu'yu da renklerine kattı.

  • 2271
BURAK KOYUNCU FETHİYESPOR'DA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2. Lig Kırmızı Grup'ta 2. yarının ilk maçında kendi evinde Şanlıurfaspor'a çarpılan Fethiyespor, orta sahaya Tuzlaspor'un tecrübeli oyuncusu Sefa Aksoy ile prensipte anlaştı. Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Ergün Özdemir, Sefa Aksoy ve kulüp yöneticileri ile İstanbul'da görüşüp anlaştıktan sonra futbolcu ile birlikte Fethiye'ye geldi. Fethiyespor ayrıca Belçika KFC HO Kalken takımından 27 yaşındaki orta saha kanat oyuncusu Burak Koyuncu'yu da renklerine kattı.

Ligin ilk yarısında hedeflediği üst sıraları tutturamayıp, ligin alt sıralarına demir atan Fethiyespor, 2. yarının ilk maçını da 2-1 kaybetti. Lacivert beyazlılar Muğla Atatürk Stadında oynadıkları Şanlıurfaspor maçını ilk 15 dakikada yediği 2 golle kaybederken, tek golü Yakup Ramazan Zorlu ilk yarının uzatma dakikalarında atmıştı. Lig ilerledikçe korkulu rüyalar görmeyi sürdüren Fethiyespor, elindeki oyuncuların büyük bir bölümünü gönderip Abdullah Topkara, Emre Balak, Medeni Bingöl, Recep Yılmaz, Cumhur Yılmaztürk ile sözleşme imzalamıştı. Fethiyespor son olarak Tuzlaspor orta saha oyuncusu Sefa Aksoy'u da renklerine kattı. Bu futbolcu ile prensipte anlaşan Fethiyespor, orta sahasını iyice kuvvetlendirdi. Tecrübeli oyuncu Sefa Aksoy geçtiğimiz sezon Tuzlaspor'da 14 maçta görev alırken; 13 Ekim 2018'de İstanbul'da oynadığı ve 1-1 biten maçta Fethiyespor'a gol atmıştı. Bugüne kadar Tuzlaspor, Niğde Anadolu, Zonguldak Kömürspor, Kırklarelispor, Samsunspor, Aydınspor, Gaziantepspor, Bandırmaspor, Boluspor ve Giresunspor'da forma giyen 29 yaşındaki Sefa Aksoy, TFF 2. Lig'de 151 maçta 9 gol, 1. Lig'de 132 maçta 9 gol ve Türkiye kupasında 21 maçta 1 gol atmıştı.
Öte yandan Fethiyespor Belçika'dan Burak Koyuncu'yu da renklerine kattı. KFC HO Kalken takımından Fethiyespor'a gelen 27 yaşındaki genç oyuncu orta sahanın solunda görev yapacak.

 

Bakmadan Geçme