BLUE BAY HOME LİVİNG, ARTIK YENİ ADRESİNDE

Blue Bay Home Livingve CafeSpacino törenle hizmete açıldı. İç mimarlık ve kişiye özel ev mobilyaları sektöründe 2012 yılından beri Fethiye'de faaliyette bulunan Blue Bay Home Living, artık Çarşı caddesindeki yeni adresinde faaliyetlerini sürdürecek.

  • 4228
BLUE BAY HOME LİVİNG, ARTIK YENİ ADRESİNDE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Blue Bay Home Livingve CafeSpacino  törenle hizmete açıldı. İç mimarlık ve kişiye özel ev mobilyaları sektöründe 2012 yılından beri Fethiye’de faaliyette bulunan Blue Bay Home Living, artık Çarşı caddesindeki yeni adresinde faaliyetlerini sürdürecek. 

Blue Bay Home Livingve CafeSpacino törenle hizmete girdi. Yoğun katılımın olduğu açılış törenine, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ile iş dünyasının tanınmış kişileri ve davetliler katıldı.


''YENİ BİR KONSEPT''

İşyeri hakkında bilgi veren Bahar Alcinkaya uzun yıllar yurt dışında yaşadığını ve çalıştığını belirterek;''İsviçre’de büyüdüm, Amerika'da çalıştım ve mesleki kariyerimi yaptım. 2012 yılında ülkeme döndüm ve Fethiye’ye yerleştim. Fethiye’de yaşamaya karar verdim. Fethiye’yi çok seviyorum. Adnan Menderes Bulvarında Blue Bay Home Living firmasını açtım. 6 yıldır Fethiye’de iç mimarlık ve özel tasarım mobilya işi ile uğraşmaktayım. İş yerimizi  şehir merkezine taşımaya karar verdik. Çarşı caddesinde yeni adresimize taşındık. Burada hem Blue Bay Home Living  hem de CafeSpacinoolarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni bir konsept. Yurt dışında da özel tasarım firmalarının cafeleri var. Fethiye’ye  bir yenilik getirmekten mutluyuz. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


''FETHİYE'YE YENİLİK GETİRECEK''

Açılış kurdelesi kesilmeden önce bir konuşma yapan Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner; “Fethiye’ye yeni bir işyeri daha açmaktan ve kazandırmaktan dolayı mutluyuz. İşyeri açmak ve 1 kişi de olsa eleman çalıştırmak kolay değil. Çalışmakla ve uğraşmakla oluyor. Emek ve özen göstermek gerekiyor. Ben işyerini açan Bahar hanıma başarılar diliyorum. Tabi ki;  yurt dışında deneyimi olan ve iç mimarlık ile özel tasarım konularında Bahar hanımın ilçemize yenilikler getireceğine inanıyorum. Allah bol kazanç ve bereket versin, hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme