BELEDİYE MÜZİK AKADEMİSİ AÇILDI

Fethiye'de Belediye Müzik Akademisi sade bir törenle hizmete girdi.

  • 1507
BELEDİYE MÜZİK AKADEMİSİ AÇILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de Belediye Müzik Akademisi sade bir törenle hizmete girdi. Belediye Türk Müziği korosu şefi Eczacı Emin Akan ve talebelerinin oluşturduğu Belediye Müzik Akademisi 7'den 70'e herkese Türk Müziği öğretecek.


Fethiye Belediyesi Müzik Akademisi törenle hizmete girdi. Fethiye Belediyesi Kültür Merkezindeki Belediye Türk Müziği korosunun yer aldığı salon Müzik Akademisine dönüştürüldü.

Fethiye Belediyesi müzik akademisi açılış törenine; Belediye ilgilileri ile koro üyeleri ve yakınları katıldı. Açılış, Fethiye Belediyesi Türk Müziği korosu şef Eczacı Emin Akan ile sunucu Gülseren Pars tarafından hayırlı olsun dilekleriyle yapıldı. Açılışta konuşan Şef Emin Akan, akademide müzik eğitimi verileceğini belirterek; ''Türkiye'deki akademi çalışmalarını hepiniz biliyorsunuz. Pek çok örneği var. Fethiye Belediyesi çatısı altında Türk müziği koromuz görev yaparken, 7'den 70'e müzik eğitimi de vermeyi planladık'' dedi. Açılışta Müzik Akademisi oluşumuna yoğun emek vermesi nedeniyle Gülseren Pars'a arkadaşları altın bir kolye hediye etti.

Bakmadan Geçme