Belediye – ADM arasında büyük anlaşma Elektrik hatları yeraltına alınıyor!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'nın ADM şirketi yöneticileri ile görüşmeleri sonucunda Fethiye'nin birçok noktasında elektrik hatları yeraltına alınacak. Çalışmalar Tuzla Mahallesi'nden başladı. Görüşmeler neticesinde 5 yıl içerisinde Fethiye'nin birçok bölgesinde elektrik hatları yeraltına alınmış olacak.

  • 1676
Belediye – ADM arasında büyük anlaşma Elektrik hatları yeraltına alınıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi – ADM işbirliğinde gerçekleşen elektrik hatlarının yeraltına alınmasıyla ilgili projelere start verildi. Bu kapsamda ilk etapta Tuzla Mahallesi Kameraman Ali Uğur Caddesi - Adnan Menderes Bulvarı –İnönü Bulvarı ve Mustafa Kemal Bulvarı arasında kalan bölgedeki alanda 600. sokaktaelektrik hatları yeraltına alınmaya başlandı.

 

ADM – Belediye işbirliğindeki çalışmaların ikinci etabı Foça Mahallesi, Civcili Ahmet Ağa Meydanı’nın etrafındaki cadde ve sokaklar olarak belirlenirken, üçüncü etapta ise, Eğitimci Kazım Yılmaz Caddesi – Sahil Yolu Cahit Gündüz Caddesi ve Tuzla Mahallesi Sadi Berkman Caddesi – Muzaffer Dontlu Caddesi – İnönü Bulvarı arasında kalan bölge olarak belirlendi. İlerleyen süreçte de, koordineli bir şekilde çalışmalara devam edileceği, Fethiye’nin birçok bölgesinde elektrik hatlarının yeraltına alınmasıyla ilgili çalışmaların yapılacağı öğrenildi.

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ADM ile 5 yıllık süreçte beraber hareket edeceklerini belirterek, elektrik hatlarının yeraltına alacaklarını söyledi. Karaca, “Elektrik direklerinin Türkiye’nin hatta Dünya’nın en önemli turizm bölgelerinden birisi olan Fethiye’mizde çok çirkin görüntülere yol açmaktadır. Biz bu görüntüleri ortadan kaldıralım dedik. ADM’deki arkadaşlar ile sağ olsun Fethiye’ye geldiler, ağırladık. Kendilerinin hassasiyetlerine ve ilgilerine çok teşekkür ediyorum. 5 yıl içerisinde Fethiye birçok bölgesinde bu çirkin görüntülerden kurtulacak. Çalışmalar Tuzla Mahallesi’nden başladı.Biz de, bu yolların üst yapısı konusunda Büyükşehir Belediyemizle birlikte elimizden ne gerekiyorsa yapacağız. Fethiye’ye şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme