BEHÇET SAATCI MECLİSE VEDA ETTİ

31 martta yapılacak yerel seçimler öncesi Fethiye Belediye Meclisi son toplantısını gerçekleştirdi.

  • 1947
BEHÇET SAATCI MECLİSE VEDA ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 martta yapılacak yerel seçimler öncesi Fethiye Belediye Meclisi son toplantısını gerçekleştirdi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Muğla Büyükşehir Belediye Bağımsız Adayı olması nedeniyle meclise veda etti. Bazı meclis üyeleri yer ayrımı yapmadan karışık şekilde otururken, görüşülen 9 maddeden 8’i oy birliği ile geçti.

Görevleri 31 martta sona erecek Fethiye Belediye meclis üyeleri mart ayı olağan meclis toplantısında son kez bir araya geldiler. Bazı meclis üyeleri parti gözetmeden karışık şekilde otururken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı meclis oturumunu açmadan önce kısa bir veda konuşması yaptı.

‘’Partizanlık yapmadığınız için teşekkür ediyorum”

Behçet Saatcı konuşmasında “Bu çatı altında çok şey geçti. Fethiye belediyesinde yaptığımız işlerdeki bütün düşüncelerinize çok teşekkür ediyorum. İşin başında belki dengeler farklı gözükse de aldığımız 100 kararın 98’inin oybirliği onaylanıyor olması bu meclisin sağ duyulu davrandığı, önceliğin Fethiye’ye verildiğini gösteriyor. Bütün meclis üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Burada olacak olan arkadaşlarımıza da hayırlı görevler diliyorum. İnşallah partizanlığın sokulmadığı bir meclis olmaya devam eder” ifadelerini kullandı.

9 maddeden 8’i oy birliği ile geçti

Fethiye Belediye Meclisi’nde 9 madden 8 i oy birliği ile geçerken, Faralya Mahallesi, Kabak mevkinde 56 m2’ lik bir parselin satışına CHP Grubu red oyu verdi. Ayrıca Fethiye Alevi Kültür Derneği yönetim kurulu Başkanı Hasan Şimşek’in dilekçesi görüşülerek, Foça mezarlığı’nın yanındaki ibadet alanının mahalleye uzak olması nedeniyle, mahalle merkezine daha yakın bir yeşil alanın sosyal tesis alanı olması için imar planı değişikliği oy birliği ile kabul edildi.

 

Bakmadan Geçme