BAYRAMDA OTOBÜS FİRMALARI EK SEFER DÜZENLEYECEK

Ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de şehirler arası sefer yapan otobüs firmaları, Kurban Bayramı tatili süresince ek seferler düzenleyecek. Ek sefer izninin 7 Ağustos Çarşamba günü başlayıp, 20 Ağustos Salı günü sona ereceği bildirildi.

  • 1853
BAYRAMDA OTOBÜS FİRMALARI EK SEFER DÜZENLEYECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her bayram döneminde olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da Fethiye, tatilcilerin uğrak merkezi olacak. Otobüs ile ulaşım sağlayacak vatandaşların mağdur olmaması adına ek seferler düzenlenecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan genelgede, Kurban Bayramı tatili süresince yolcu potansiyelinin önemli ölçüde artmasının beklendiği belirtilerek, vatandaşların şehirler arası seyahat talebinin mevcut tarifeli yolcu taşıması yapan otobüslerin kapasitesiyle karşılanmasının zor olacağı ifade edildi.

 

Kara yolu ulaştırma hizmetlerinde herhangi bir aksamaya meydan verilmemesi amaçlanan düzenlemeyle vatandaşların mağdur olmasının önüne geçilecek.Konu hakkında açıklama yapan Kamil Koç Otogar Müdürü Tufan Dirik, “Fethiye halkımızın ve misafirlerimizin Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. 9-10 Ağustos tarihleri arasında İstanbul ve Ankara’dan yoğun bir talep var. Yine aynı şekilde bayram sonrası aynı güzergahlara dönüş için bir talep söz konusu…Ek seferler ile halkımızın taleplerini yerine getirme ve mağduriyetlerini önleme konusunda gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Bakmadan Geçme