BASKETBOL MAÇI DEV EKRANDA CANLI İZLETİLDİ

Fethiye Belediyesi tarafından Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes ile yaptığı maç, FKM amfisinde dev ekranda canlı olarak yayınlandı.

  • 1286
BASKETBOL MAÇI DEV EKRANDA CANLI İZLETİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Final Four heyecanı Türk derbisi Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ile başladı. Anadolu Efes, parkeden 92-73'lük galibiyetle ayrıldı ve adını finale yazdırdı. Fethiye Belediyesi tarafından Fenerbahçe Beko'nun Anadolu Efes ile yaptığı maç, Fethiye Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi amfisinde dev ekranda canlı olarak yayınlandı. Taraftarların coşkusu görülmeye değerdi.

 

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı ile THY Euroleague'de Final Four heyecanı başladı. İspanya'nın Bask bölgesinde yer alan Vitoria-Gasteiz şehrinin ev sahipliği yaptığı Final Four'da hafta sonu boyunca nefesleri kesecek heyecanın ilk maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 92-73'lük skorla farklı mağlup etti ve adını bir numaralı kupada finale yazdırmayı başardı. Karşılaşmayı baştan sona üstün götüren Anadolu Efes'te Shane Larkin maça damga vurdu. Bu kapsamda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Fethiye Belediyesi tarafından Fenerbahçe Beko Basketbol takımının Final Four Maçı, Fethiye belediyesi kültür merkezinin amfisinde dev ekranda canlı olarak yayınlandı. Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir coşku içinde tezahüratta bulunurlarken, karşılaşma çekişmeli ve heyecanlı geçti. Basketbol maçını izleyenler arasında Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal da vardı.
Dernek Başkanı Cihan Ünal, Fenerbahçe sevdalıları ile bir kez daha bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek; ''Fenerbahçe sevdalıları ile tekrar buluştuk. Avrupa'nın en büyüğü, Türkiye'nin gururu Fenerbahçe'miz 5. kez Final Four'da. Hedefe doğru yürüyoruz. İnşallah finalde de biz olacağız diye düşünüyorum. Final Four'ları burada izlemek bir teori haline geldi. Bu yıl 3. senemiz. Dev ekran kurdurarak belediyemiz ile ortak bir şekilde tüm Fenerbahçe sevdalıları ile bir arada izliyoruz. İnşallah final maçında da buradayız. Seneye yine burada olacağız'' ifadelerini kullandı.


Diğer yandan Pazar günü Efes finalde CSKA Moskova Real Madrid maçının galibiyle, Fenerbahçe Beko ise aynı maçın kaybeden tarafıyla üçüncülük maçında karşılaşacak.


 

Bakmadan Geçme