BAŞKAN SAĞIR'DAN SED MEDYA'YA ZİYARET

Seydikemer Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, geçtiğimiz günlerde FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, Cannur Reklam Ajansı ve FRT FM'i devralan SED Medya (Dost Gazetesi, Fethiye Aktüel Dergisi, Makri FM) sahibi Hürmüz Seda Köktener'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  • 1297
BAŞKAN SAĞIR'DAN SED MEDYA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye basın hayatında Dost Gazetesi, Fethiye Aktüel Dergisi, Makri FM ile söz sahibi olan, geçtiğimiz günlerde de Önder Akdenizli’den FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, Cannur Reklam Ajansı ve FRT Fm’i devralan H. Seda Köktener’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. SeydikemerEsnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, SED Medya sahibi H. Seda Köktener ve Gerçek Fethiye Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Sıdıka Kölemen’i ziyaret etti.

SAĞIR, “HERKESİN DESTEK OLMASI GEREKİR”

Ziyaret nedeniyle açıklama yapan SeydikemerEsnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi ve SED Medya’yı devir alan arkadaşımız Seda Köktener’e  hayırlıolsuna geldik. Hepsi arkadaşlık ilişkilerimizin devam ettiği insanlar. Bizim için en güzel tarafı medya grubunun Fethiye ya da bölgemiz dışında bir yere gitmemesi. Kanal F’nin gitmesine üzülmüştük. Yıllarca bizde arkadaşlarımızla, televizyonlarla iç içe olduğumuz için sanki kendimizden bir parçayı kaybetmiş gibi hissettik. Ben gerçekten burada kalmalarına sevindim. Seda arkadaşımız da bölge anlamında büyük bir özveri ve fedakârlık gösterdi, Allah yardımcısı olsun. Herkesin destek olması gerekir. Sadece Fethiye değil diğer ilçelerimize de yayın veriyorlar.  Bu kuruluşlar vatandaşların problemlerini, sosyal faaliyetlerini, kurum etkinliklerini duyurmak açısından yaşaması gereken kuruluşlar. Ben tebrik etmek ve başarılar dilemek için ziyarete geldim. Ayrıca Sıdıka Hanımda grubun başına gelmiş. O da yıllardır dostumuz, onları burada görmekten mutluluk duydum. Allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

KÖKTENER; “DİRSEK TEMASI ŞART”

Harun Sağır’a ziyareti nedeniyle teşekkür eden Seda Köktener; “Kendisinin de dediği gibi dostluklarımız, ilişkilerimiz eskilere dayanıyor. Ben hep söylerim; bir televizyon kurumu, gazete, radyo STK’larla, odalarla, kurumlarla dirsek temasında çalışmak durumundadır. Bu anlamda kendisi de odası adına gerekli destekleri vermiştir. Gerek haber desteği olsun gerek bilgi anlamında. Biz de elimizden geldiği kadar kendilerine destek vermeye devam edeceğiz. Tekrar nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme