Başkan Saatcı, Yerel Tohum Ürünleri Satış Günlerini Ziyaret Etti

Fethiye'de yerli tohumlarla ürettikleri ürünleri kurulan pazarda satan üreticileri ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, vatandaşları milli tohumdan üretilen ürünlerin satış günlerine beklediğini söyledi.

  • 946
Başkan Saatcı, Yerel Tohum Ürünleri Satış Günlerini Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de yerli tohumlarla ürettikleri ürünleri kurulan pazarda satan üreticileri ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, vatandaşları milli tohumdan üretilen ürünlerin satış günlerine beklediğini söyledi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi organizesinde ve Fethiye Belediyesi desteği ile gerçekleşen Yerel Tohum Ürünleri Satış günleri devam ediyor. Uzun bir süredir yerel tohumun yok olmaması için başarılı çalışmalar yapan Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi tarafından yerel tohumun yaygınlaşması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde her hafta Pazar kuruluyor. Özer Olgun Kültür Merkezi’ne gelerek üretici pazarını gezen ve yerel tohumlarla üretilen ürünlerden satın alan Fethiye Belediye Başkanı, mili tohumun önemine dikkat çekti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Soğuk havaya rağmen çiftçilerimizin tamamen yerli tohumlarla ürettiği ürünlerin satışı, Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’mizde devam ediyor. Başta çiftçi kardeşlerimiz olmak üzere, Cumhuriyet Kadınları Fethiye Şubesi’nde bu işe gönül vermiş herkese teşekkür ediyorum. Ülkemizin ve evlatlarımızın geleceği için milli tohumdan üretilen ürünlerin satış günlerine sizleri de bekliyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme