BAŞKAN OTGÖZ, 'HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, Seydikemer ve mahallelerindeki seçim çalışmalarında halktan büyük ilgi görüyor

  • 2309
BAŞKAN OTGÖZ, 'HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla’nın Seydikemer ilçesi Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, Seydikemer ve mahallelerindeki seçim çalışmalarında halktan büyük ilgi görüyor. Hemen her gittiği yerde dürüst başkan çalışkan başkan tezahüratlarıyla karşılanan Yakup Otgöz, kahvehane ve meydan toplantılarında birinci dönemde olduğu gibi 1 Nisan’dan itibaren de yine Seydikemer Belediyesini ‘Siz milletimle birlikte yöneteceğiz. Daha önce hep birlikte başardık, yine hep birlikte başaracağız. Seydikemer’in modern bir ilçe olması için alt yapıyı tamamladık. Bazı eksiklikler var. Bu eksiklikleri de iktidar desteği ile gidermeye devam edeceğiz” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Yakup Otgöz, Seydikemer Çatak, Kayacık, Dere, Çökek ve Bayır Mahallelerinin ardından Çaltıözü Mahallesin’de mahalle sakinleri ile toplantı düzenledi. Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, MHP eski İlçe Başkanı ve belediye meclis üyesi adayı Yusuf Bağırcı, kontenjan meclis üyeliği adayları Önder Akdenizli, Ramazan Kaynak, Yusuf Yiğit, belediye meclis üyesi adayları Mustafa Karakuş, Levent Tosun, Zeynep Yalçınsoy, Bahri Boğa, Harun Hıra, Zeki Yanatma 8, Durmuş Çetinkaya, Hakan Büyükaydın, Halil Ertürk, Mustafa Tanır, Ömer Faruk Yavaş, Ramazan Akbal, Veli Furkan Türk, İsmail Koyuncu, Buğra Küçüksoku, Hasan Pırtı, Tunahan Taşçı, Zehra Kocakaya, Abdurrahman Ersoy, Ayşe Ökçüm ile birlikte katıldığı seçim çalışmalarında başkan Yakup Otgöz’e yoğun bir destek geliyor. Hemen her gittiği yerde bugüne kadar hizmetlerinizi görüyoruz. Sizin yanınızdayız diyen vatandaşlar iktidar desteği almak için yine AK Partiye destek vereceğiz. Sizin dürüst ve çalışkanlığınızı da biliyoruz. Açık açık destek olacağız. 31 Mart Pazar günü AK Parti Seydikemer’de yine destan yazacak. Yolunuz açık olsun” diyen vatandaşlar Yakup Otgöz ve beraberindekilere büyük moral sağladılar. Kahvehane ve meydan toplantılarında seçmene seslenen başkan Yakup Otgöz, Belediye Başkanlığının ilk döneminde yaptığı hizmetleri sıraladı.

Otgöz, “Bizler bu işi yapmaya talip olduk. İlk dönem sizlerin desteği ile başardık. Şimdi yine yola çıktık. Şimdi hep birlikte başaracağız. İl başkanımız, ilçe başkanlarımız, muhtarlarımız, cumhurbaşkanımız arkamızda olduktan sonra işler yolunda gidiyor. 5 yıl önce Seydikemer belediye oldu, göreve bizler geldik. 6 belde 52 köye ne yapabilirize yoğunlaştık. Seydikemer halkıda; bizler iktidar partisine oy verdik, hizmet bekleriz dedi. Bizler acil olan sorunları belirleyip hemen çözümüne başladık. Yol, cami, okul ve diğer sorunlarınızı çözmek için gece gündüz çalıştık. Bizim paramız vardı ama imar planı olmadığından iş yapamıyorduk. İmar planı üzerinde çalıştık. Mevcut yolları açtık. Yeni binaya geçip kurumsallaştık ve sizler için yararlı işler yaptık” diye konuştu.

Seydikemer’de kamu birimlerinin getirilmesi için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade eden başkan Otgöz, “kaymakamlık ve belediye hizmet binası için cumhurbaşkanımız ve iç işleri bakanımızla görüştük. Gerekli onayları aldık. Kaymakamlık binasının ihalesi yapıldı. Kamu birimleri bu binada toplanacak. Seydikemer’e yakışır hükümet konağını yapacağız. Üniversitemizin yapımı için uğraştık. Seydikemer Devlet Hastanesi için defalarca Ankara’ya gittik. Sonunda 150 yataklı hastane için izin çıktı. İhalesi yakında yapılacak. İlk 5 yılda yaptığımız hizmetlerin karşılığını şimdi biçme zamanı. Seydikemer’i nereden nereye getirdiğimizi siz biliyorsunuz. Allah’ın izniyle önümüzdeki dönemde ne kadar yol eksikliği varsa yapıp tamamlatacağız. Hemen her mahalleye kilit parkeleri bırakmaya başladık. Tüm eksiklikleri muhtarlarımızla birlikte belirledik. Seydikemer ikinci dönemde çağ atlayacak seviyeye gelecek. Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız bizim verdiğimiz sözleri yerine getirecek. Bizler sizlerin desteği ile Seydikemer’de belediyecilik dersini vermeye devam edeceğiz. Gücümüzü sizden alıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme