BAŞKAN OTGÖZ, 1 MAYIS'I İŞÇİLERLE PİKNİK YAPARAK KUTLADI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, başkan yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan, 1 Mayıs İşçi bayramında belediye bünyesinde çeşitli birimlerde çalışan işçilerle piknikte bir araya geldi.

  • 1200
BAŞKAN OTGÖZ, 1 MAYIS'I İŞÇİLERLE PİKNİK YAPARAK KUTLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer’in Uğurlu Mahallesi’nde kavak ağaçlarının altında 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Seydikemer Belediyesi tarafından ‘Personel Motivasyon ve Piknik Şöleni’ düzenlendi. Etkinliğe Seydikemer'de belediye bünyesinde çeşitli birimlerde çalışan işçileri, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de yalnız bırakmadı. Etkinliğe ayrıca Belediye Başkan yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan ile Meclis üyeleri de katıldı. Düzenlenen pikniğe sevilen yöresel sanatçı Ali Tunç’ta türküleriyle eşlik etti. Ali Tunç’un söylediği türkülere zaman zaman danslarıyla eşlik eden işçiler, unutulmaz bir gün geçirdiler.

 Çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Seydikemer gerçekten çok büyük bir alan ve bu büyük alana sizlerle beraber hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme