• Haberler
  • Güncel
  • Başkan Karaca Koltuğu LGS Şampiyonlarına Emanet Etti

Başkan Karaca Koltuğu LGS Şampiyonlarına Emanet Etti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan yaparak Türkiye birincileri olan Uzay Öner Sarıbaş ile Ayşe Feyza Kaya'ya başkanlık koltuğunu emanet etti.

  • 344

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan yaparak Türkiye birincileri olan Uzay Öner Sarıbaş ile Ayşe Feyza Kaya’ya başkanlık koltuğunu emanet etti.

Fethiye’de 2 Haziran Pazar günü düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan yapan Uzay Öner Sarıbaş ile Ayşe Feyza Kaya, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etmişlerdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da başkanlık koltuğunu LGS şampiyonlarına emanet etti. Karaca paylaşımında “Bugün, LGS’de tam puan alarak bizleri gururlandıran Uzay Öner Sarıbaş ve Ayşe Feyza Kaya’ya Başkanlık koltuğumuzu emanet ettik. Pırıl pırıl, gözleri ışıl ışıl bakan yavrularımızın yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

Bakmadan Geçme