BAŞKAN KARACA, FETHİYE HALKINI 19 MAYIS ETKİNLİKLERİNE DAVET ETTİ

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlik konserleri ve fener alayına Fethiye halkını davet etti.

  • 2272
BAŞKAN KARACA, FETHİYE HALKINI 19 MAYIS ETKİNLİKLERİNE DAVET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

18 Mayıs Cumartesi Edip Akbayram, 19 Mayıs Pazar günü Fener Alayı ve beraberinde rock konserine tüm Fethiye halkını davet eden Karaca, gençlere seçim döneminde bir söz verdiklerini ve bu yıl içerisinde rock festivali düzenleyeceklerini açıkladı.

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, düzenlediği basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bizlerde ülkemizin kurtuluş mücadelesinin başladığı ve Atamızın gençlere armağan ettiği bu önemli günü Fethiye’mizde coşku ile kutlayacağız. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın bu yıl 100. Yılı olması bizleri her zamankinden daha çok heyecanlandırmaktadır.  Fethiye Belediyesi olarak bizler de Bayramımızı, gençlik konserleri ve Fener alayı ile kutlama kararı aldık. Bu kapsamda; Değerli sanatçı Edip Akbayram’ı 18 Mayıs Cumartesi günü saat 21.00’de Beşkaza Meydanı’nda ağırlayacağız. 19 Mayıs Pazar günü ise Saat 21.00’de Özgecan Anıtının önünden Beşkaza Meydanı’na kadar fener alayı yürüyüşümüz olacaktır. Beşkaza Meydanı’na geldiğimizde ise Saat 21:30’ da Fethiye’mizin değerli Rock müzik gruplarından ‘White Noiseve VoynBand grupları ile coşkulu bir bayram kutlayacağız.Ben hem 18 Mayıs’taki değerli sanatçımız Edip Akbayram konserine hem de 19 Mayıs’taki fener alayı yürüyüşüne ve değerli gruplarımızın konserlerine tüm halkımızı davet ediyorum.  Bizler bugüne kadar gençlerimize destek olduysak, bundan sonra da onlarla beraber yürüyeceğiz. 5 yıl boyunca gençlerimizin istediği sanatçıları, onlarla buluşturmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.  Yaz sezonu içerisinde büyük birrock festivalini gençlerimizle buluşturmak istiyoruz. Basın mensupları aracılığı ile de Fethiye’de yaşayan halkımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum”

Bakmadan Geçme